Het 3e Wereldkampioenschap KWU Rusland Zaterdag 25 november 2017 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Het 3e Wereldkampioenschap KWU Rusland Zaterdag 25 november 2017

Het 3e Wereldkampioenschap KWU Rusland Zaterdag 25 november 2017

3e Wereldkampioenschap KWU RuslandLaatste Nieuws: 3e Wereldkampioenschap KWU Rusland

Het 3de KWU World Karate Kampioenschap tussen mannen en vrouwen in gewichtscategorieën 2017 is verplaatst van Japan naar Rusland

Het Executive Committee van het 3e KWU Kyokushin World Championship heeft de beslissing genomen om de locatie van het toernooi van Japan naar Rusland over te dragen. Verschillende steden, waaronder Sochi, worden ter goedkeuring beschouwd. De exacte locatie wordt toegewezen in de nabije toekomst.

Vergadering van KWU-co-voorzitters Datum en tijd van het evenement: 24/04/2017

VERDERE KWU BESLUITEN

  1. KWU blijft doorgaan met het vervoeren van de wereld Kyokushin in een Single sport beweging om een ​​eervolle plek onder de olympische sporten in de toekomst te nemen.
  2. Om de locatie van het 3e KWU Kyokushin Wereldkampioenschap over te dragen tussen mannen en vrouwen in gewichtscategorieën van Japan naar Rusland.
  3. Om de KWU International Summer Camp te houden. Het evenement georganiseerd met de steun van de Bulgaarse Kyokushin Karate Federatie, die van 02.07 tot 09.07.2017 in Varna (Bulgarije) zal plaatsvinden. Het zomerkamp wordt bijgewoond door instructeurs en coaches van IFK, KI, KWF en andere uitgenodigde Federaties van Kyokushin. Het verwachte aantal deelnemers bedraagt ​​1500 personen.
  4. In verband met de uitsluiting van Shihan Tsuyoshi Hiroshige uit de gelederen van de internationale organisatie KI, besloot KWU de vertegenwoordiger van KI te vervangen in het beoordelingscomité van KWU met Shihan Koyama Akio. De verkiezing van de voorzitter van het beoordelingscomité van KWU vindt plaats in het kader van het KWU International Summer Camp in Bulgarije in juli 2017

Bekijk ook

World Boxing Super Series keert terug met top toernooi

Boksen is en is altijd veel meer geweest dan een sport. Het is een metafoor voor het leven.

‘Motherfucker’! UFC’er mept en trapt trainingsmaat voor het eggie

Dat ging niet helemaal lekker en escaleerde flink.

1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale

Topvechters Freire en McKee hebben eindelijk een datum voor hun langverwachte Bellator vedergewicht Grand Prix-finale

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page