300 KG! Reus vs sterkste man: 'Vanavond gaat het los' Nieuws
Nieuws

300 KG! Reus vs sterkste man: 'Vanavond gaat het los'

300 KG! Reus vs sterkste man: 'Vanavond gaat het los'

Alle aandacht mag dan wel uitgaan naar Glory Collision 3: Rico vs Jamal welke vandaag plaatsvindt, maar in Polen staat ook een titanengevecht op het programma. De Senegalese reus "Bombardier' en sterkste man Mariusz Pudzianowski knokken tijdens KSW in Lodz.

Het gevecht zou eerder dit jaar plaatsvinden maar de Senegalees zegde een paar uur voor de wedstrijd af vanwege een blinde darminfectie en werd met spoed geopereerd in Polen. Er werd door de MMA-fans uitgekeken naar het gevecht waar het gecombineerde gewicht van beide knokkers 300 kilo bedraagt.

Gevaarlijke knokker

Alhoewel Bombardier als favoriet is aangemerkt in de clash met de Pool, is de laatste niet te onderschatten. Pudzianowski die naast enkele keren de sterkste man van de wereld is geweest, ook in het MMA-vechten zijn sporen heeft verdiend kan gevaarlijk uit de hoek komen. Morgen meer want dan doen wij verslag van de wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws