3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus' Nieuws
Nieuws

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris "Cyborg" Justino nu meer dan ooit tegen Kayla Harrison vecht. Kort nadat Harrison haar allereerste MMA-gevecht verloor afgelopen weekend wordt er al over een nieuwe clash gesproken.

Direct naar het gevecht grapte Cyborg op Twitter dat PFL geld had bespaard door haar en Cyborg niet eerder te boeken. "Ik denk dat Donn Davis, Larissa Pacheco (die Harrison versloeg. red), een bonus verschuldigd is ze heeft zojuist de PFL $ 3 miljoen bespaard", schreef Cyborg.

Liever een Tesla

Maar Donn Davis verdubbelde het aanbod en gooide er een luxueuze Rolls Royce in als bonus. Cyborg leek niet zo enthousiast over de Rolls Royce-tweeting: "Ik rij in een Tesla."

Harrison zei voor het evenement dat ze van plan was om een ​​pauze te nemen en pas volgend seizoen deel te nemen aan supergevechten. Maar na verlies van Larissa Pacheco zei ze dat ze die pauze misschien toch zou kunnen nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws