RAADSEL: 28-jarige kickbokskampioen dood gevonden in tuin Nieuws
Nieuws

RAADSEL: 28-jarige kickbokskampioen dood gevonden in tuin

RAADSEL: 28-jarige kickbokskampioen dood gevonden in tuin
RAADSEL: 28-jarige kickbokskampioen dood gevonden in tuin

De 28-jarige kickboks kampioen Gianmarco Pozzi werd in La Forma, op het Italiaanse eiland Ponza dood aangetroffen in een tuin met een hoofdwond.

Gianmarco Pozzi, werkte als uitsmijter in een club op het eiland. Er wordt aangenomen dat zijn dood veroorzaakt werd door een noodlottig ongeval. De zaak wordt onderzocht door de Carabinieri van Formia.

Pozzi werd gevonden in de tuin van een huis, met flink hoofdletsel. De 28-jarige Romeinse ex-kickboks kampioen, zou zijn overleden na een val van een hoogte van ongeveer 7 meter op een binnenplaats in Ponza.

Schaars gekleed

De kickbokser was enkel gekleed in een zwembroek. Vermoedt wordt dat hij een korte weg wilde nemen naar het strand door over muren te klimmen. Een ander lezing is dat hij parkour beoefende. De acrobatische sport waarbij je van het ene obstakel naar het andere springt.

Enkele bewoners sloegen alarm. Onderzocht wordt of Pozzi alleen was op het moment van de val. Wellicht verloor hij zijn evenwicht tijdens het klimmen over een muur. Ook wordt gekeken of hij geloofde dat dit de kortste weg naar de zee was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws