Home / Nieuws / RAADSEL: 28-jarige kickbokskampioen dood gevonden in tuin

RAADSEL: 28-jarige kickbokskampioen dood gevonden in tuin

De 28-jarige kickboks kampioen Gianmarco Pozzi werd in La Forma, op het Italiaanse eiland Ponza dood aangetroffen in een tuin met een hoofdwond.

Gianmarco Pozzi, werkte als uitsmijter in een club op het eiland. Er wordt aangenomen dat zijn dood veroorzaakt werd door een noodlottig ongeval. De zaak wordt onderzocht door de Carabinieri van Formia.

Pozzi werd gevonden in de tuin van een huis, met flink hoofdletsel. De 28-jarige Romeinse ex-kickboks kampioen, zou zijn overleden na een val van een hoogte van ongeveer 7 meter op een binnenplaats in Ponza.

Schaars gekleed

De kickbokser was enkel gekleed in een zwembroek. Vermoedt wordt dat hij een korte weg wilde nemen naar het strand door over muren te klimmen. Een ander lezing is dat hij parkour beoefende. De acrobatische sport waarbij je van het ene obstakel naar het andere springt.

Enkele bewoners sloegen alarm. Onderzocht wordt of Pozzi alleen was op het moment van de val. Wellicht verloor hij zijn evenwicht tijdens het klimmen over een muur. Ook wordt gekeken of hij geloofde dat dit de kortste weg naar de zee was.

Bekijk ook

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

McGregor zint op wraak: ‘Dit gebeurt me niet meer’

Conor McGregor lijkt geleerd te hebben van zijn laatste gevecht met Dustin Poirier. In januari ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page