23-jarig boks en kickboks talent Brahim Talibi verongelukt Nieuws
Nieuws

23-jarig boks en kickboks talent Brahim Talibi verongelukt

23-jarig boks en kickboks talent Brahim Talibi verongelukt
23-jarig boks en kickboks talent Brahim Talibi verongelukt

Treurig nieuws uit België, het 23-jarige boks en kickboks talent Brahim Talibi overleed afgelopen donderdag ten gevolge van een zwaar verkeersongeval.

Het ongeval vond plaats in de buurt van Cornimont in de Ardennen waar Talibi naar op weg was voor het project Sport Hooking. Tallibi woonachtig in de beruchte wijk Molenbeek in Brussel was naast actief sporter ook als jeugdlid betrokken bij de gemeente.

"Brahim zal een grote leegte achterlaten bij zijn familie en zijn vrienden. Ik betuig mijn oprechte deelneming aan zijn ouders, zijn familie en zijn geliefden maar ook voor de hele familie van de vechters! Allah y Rahmo ", zei aanstaande vrijdag de ex-wethouder van Sport in Molenbeek, Ahmed El Khannouss.

Hulp verlener

Talibi was zeer geliefd bij de jeugd in Molenbeek en diende als een voorbeeld. In het verleden vertrokken een aantal jongeren uit de wijk om mee te strijden met Islamitische staat in Syrië. Het project Sport Hooking dient om kansarme jongeren via sport verder te helpen.

De jonge bokser maakte deel uit van het team wat jongeren ondersteunt, zijn dood kwam dan ook als een schok. Psychologische ondersteuning wordt georganiseerd voor de aanwezigen tijdens het verblijf, zegt de gemeente Molenbeek op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws