20 Miljoen! Beruchte UFC'er in voor gevecht tegen Jake Paul Nieuws
Nieuws

20 Miljoen! Beruchte UFC'er in voor gevecht tegen Jake Paul

20 Miljoen! Beruchte UFC'er in voor gevecht tegen Jake Paul

Jorge Masvidal UFC-ster, ziet een gevecht tegen Jake Paul wel zitten, mits deze 20 miljoen neertelt en akkoord gaat voor een kooigevecht. Paul bood 5 miljoen maar dat is te weinig.

Slechts drie dagen na het voor de tweede keer verslaan van Tyron Woodley, biedt Paul al veel geld aan voor zijn volgende tegenstander. Paul ziet het wel zitten tegen de beruchte UFC en oud-straatvechter Masvidal.

Paul bood $ 5 miljoen aan als Masvidal zijn volgende tegenstander wil zijn. ,,Laten we het waarmaken", schreef Paul aan Masvidal op social media. Masvidal op zijn beurt wil Paul graag een lesje leren voor het vernederen van Woodley, maar niet voor minder dan $ 20 miljoen.

Angsthaas

Het enige wat in de weg staat is UFC-vechtbaas Dana White, die het Masvidal niet zal toestaan te boksen. Masvidal komt met een oplossing en daagt Paul uit tot een gevecht bij de UFC, in de MMA kooi welteverstaan. Paul staat ondertussen 5-0 met vier knock-outs tijdens zijn bokscarrière, Masvidal heeft een record van 35 gewonnen wedstrijden in MMA (lees verder onder video).

Masvidal, de huidige houder van de BMF-riem van de UFC, bracht eerder tijd door met trainen met Paul terwijl deze zich voorbereidde op een gevecht tegen Ben Askren in april. Masvidal's relatie met Paul liep een breuk op nadat hij Woodley versloeg in hun eerste wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws