20-jarige MMA-vechtster achtervolgt en sloopt straatovervaller – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 20-jarige MMA-vechtster achtervolgt en sloopt straatovervaller

20-jarige MMA-vechtster achtervolgt en sloopt straatovervaller

Een 20-jarig meisje werd het slachtoffer van een gewelddadige overval. Toen de crimineel die haar mobiele telefoon afpakte wilde ontsnappen aarzelde zij geen moment.

María Marta García Belsunce uit Mar Del Plata Argentinië is een geoefend MMA-vechtster. Zij werd compleet verrast door een man die dinsdag 10 november haar mobiele telefoon wilde stelen. De dief rukte de telefoon uit de hand van het meisje terwijl zij op straat aan het bellen was.

De onverlaat zette het gelijk op een rennen echter had hij niet gerekend op de reactiesnelheid van de jonge knokker. Met een gewaagde sliding trapte María de dader onderuit. Deze landde met zijn gezicht op de straat en wist een niet waar hij het zoeken moest.

Hufter

Een collega van María die met zijn auto de achtervolging inzette arriveerde terwijl het meisje de man in haar stevige greep hield. “Ik wist niet wat ik zag. Die vent zat onder het bloed en kon niet ontsnappen aan de greep van María”, zegt de man nog zichtbaar onder de indruk.

De haar aangeleerde verwurging techniek kwam María goed van pas. “Ik dacht rotvent ik laat je niet meer los. Die telefoon heeft mij een half maandsalaris gekost. Ga werken in plaats van stelen”, zegt de jonge geweldenaar. María die gezien wordt als een held verscheen in een aantal nieuws programma’s. De dief zit vast en staat een gevangenisstraf te wachten.

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page