2 redenen om het historische ONE X zaterdag 26 maart live te kijken Nieuws
Nieuws

2 redenen om het historische ONE X zaterdag 26 maart live te kijken

2 redenen om het historische ONE X zaterdag 26 maart live te kijken

Na enkele maanden van anticipatie is de epische 10-jarige jubileumshow van ONE Championship bijna hier. Aanstaande zaterdag 26 maart wordt ONE X live uitgezonden vanuit het Singapore Indoor Stadium. Het event biedt zo ongeveer alles in de wereld van vechtsporten.

Of het nu gaat om een ​​strijd om goud, een toernooi finale, een gevecht met gemengde regels of het opnemen van legendes, fans zullen getuige zijn van een van de grootste evenementen in de geschiedenis van de vechtsport. Er zijn oneindig veel redenen om te kijken, we hebben er twee uitgezocht.

Topvechters

Nederlanders Reinier de Ridder en Nieky Holzken zullen hun kunsten vertonen op ONE X. De Ridder die kampioen is in twee gewichtklassen, zal een Grappling wedstrijd aangaan tegen de Braziliaan en BJJ ster Andre Galvao.

Holzken zal de gevaarlijke Thaise vechter Sinsamut Klinmee, een taaie vechter waar Holzken geen makkelijke tegenstander aan zal hebben. In totaal wordt er om vijf wereldtitels gestreden, waarbij gouden riemen worden uitgereikt voor mixed martial arts, Muay Thai en kickboksen.

ONE X is is in tegenstelling tot de normale events niet gratis te zien maar via PPV. Wil je kijken. klik dan hier voor meer info.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws