Families slaan erop los in Disneyland! 'Vuile voordringer' (video) Nieuws
Nieuws

Families slaan erop los in Disneyland! 'Vuile voordringer' (video)

Families slaan erop los in Disneyland! 'Vuile voordringer' (video)

Een geschil tussen twee families in Disney World-resort in Florida eerder deze week, liep uit op een massale vechtpartij. Dit nadat de families ruzie begonnen te maken terwijl ze in de rij stonden te wachten. De vechtpartij brak uit nadat een van de gasten de wachtrij verliet om haar telefoon te pakken. Toen zij terugkwam werd de dame in kwestie beschuldigd van voordringen.

Volgens de Daily mail brak het gevecht uit nadat een lid van een familie de wachtrij bij Mickey's Philharmagic had verlaten om haar telefoon op te halen. Toen ze probeerde terug te keren naar haar groep in de rij, probeerde een andere familie haar naar verluidt te verhinderen dit te doen.

Niet voordringen

Blijkbaar duwde iemand haar toen ze probeerde voorbij te gaan. De twee families confronteerden elkaar naar verluidt bij de uitgang van het theater, met een die zei: "We stellen het niet op prijs dat jullie mijn jongere zus duwen."

Er ontstond een schreeuwpartij die uiteindelijk leidde tot de grote vechtpartij die op camera werd vastgelegd. Een man die bij het incident betrokken was, is met een ambulance afgevoerd met een grote snee in zijn kin.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws