2 Bokstrainers van Jake Paul opgepakt! 'Dit kan gevolgen hebben' Nieuws
Nieuws

2 Bokstrainers van Jake Paul opgepakt! 'Dit kan gevolgen hebben'

2 Bokstrainers van Jake Paul opgepakt! 'Dit kan gevolgen hebben'

Twee van Jake Paul's bokstrainers zijn diep in de problemen geraakt. De mannen zijn opgepakt op verdenking van mishandeling in Cleveland. De trainers worden vastgehouden terwijl omdat zij een man knock-out zouden hebben geslagen.

Volgens Cleveland 19 werden twee bokstrainers die voor Jake Paul werken de dag na Paul wedstrijd tegen Tyron Woodley gearresteerd. Dit in verband met een aanval waarbij een man bewusteloos werd geslagen buiten het Yard House Restaurant in Crocker Park, gelegen in de buitenwijken van Cleveland.

Hij wilde knokken

Cleveland 19 meldt dat een van de verdachten de politie heeft verteld dat er een gevecht volgde na een ruzie in het restaurant. De verdachte zei dat de man die bewusteloos was geslagen, hem had gevraagd naar buiten te gaan en hem toen aanviel.

Rechercheurs van de politie onderzoeken het incident om te bepalen wie de agressor was voordat ze de zaak overdragen aan een officier van justitie, die vervolgens zal beslissen of er een aanklacht moet worden ingediend. De namen van de twee verdachten zijn niet vrijgegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws