Home / Nieuws / 19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten

19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten

19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten

Julian Lozano werd afgelopen weekend tijdens een jachtpartij per ongeluk doodgeschoten. De Spaanse vechtsport wereld is in rouw om de dood van de jonge kampioen.

De dood van de Spaanse kampioen kickbokskampioen Julián Lozano werd vandaag bekend gemaakt door de Spaanse pers. De FEM (Spaanse kickboks Federatie) noemt de onfortuinlijke dood van het jonge talent een zwarte dag voor de kickboks sport in het land.

In rouw

Lozano stierf zaterdag nadat hij werd neergeschoten tijdens een jachtpartij. Hij werd in zijn buik geraakt door een schot dat per ongeluk werd gelost. Het incident gebeurde in het buitengebied van de stad Valdehornillos in Badajoz, Spanje.

Naast deelname aan het Europees jeugdkampioenschap, was Julián Lozano Pintado kickbokskampioen van Spanje. Daarom werd hij beschouwd als een van de grote beloften van de sport, met een grote toekomst in het verschiet vanwege zijn talent.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page