19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten Nieuws
Nieuws

19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten

19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten
19-jarig kickbokskampioen per ongeluk doodgeschoten

Julian Lozano werd afgelopen weekend tijdens een jachtpartij per ongeluk doodgeschoten. De Spaanse vechtsport wereld is in rouw om de dood van de jonge kampioen.

De dood van de Spaanse kampioen kickbokskampioen Julián Lozano werd vandaag bekend gemaakt door de Spaanse pers. De FEM (Spaanse kickboks Federatie) noemt de onfortuinlijke dood van het jonge talent een zwarte dag voor de kickboks sport in het land.

In rouw

Lozano stierf zaterdag nadat hij werd neergeschoten tijdens een jachtpartij. Hij werd in zijn buik geraakt door een schot dat per ongeluk werd gelost. Het incident gebeurde in het buitengebied van de stad Valdehornillos in Badajoz, Spanje.

Naast deelname aan het Europees jeugdkampioenschap, was Julián Lozano Pintado kickbokskampioen van Spanje. Daarom werd hij beschouwd als een van de grote beloften van de sport, met een grote toekomst in het verschiet vanwege zijn talent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws