16 Edities! Fighting Network Magazine (FNM) blijft groeien
Home / Nieuws / 16 Edities! Fighting Network Magazine (FNM) blijft groeien

16 Edities! Fighting Network Magazine (FNM) blijft groeien

16 Edities! Fighting Network Magazine (FNM) blijft groeien

Het begon in 2018 met Gegard Mousasi op de cover en een ingrijpend verhaal over zijn moeizame tocht naar Nederland. Inmiddels is Magazine 16 edities verder en heeft FNM, dat in de vorm van een glossy magazine wordt uitgegeven een vaste plek in de Nederlandse vechtsportwereld veroverd.

Op de laatste editie prijkt K-1 MAX kampioen Albert Kraus tezamen met zijn zoon Gradus. “Het zijn juist de achtergronden van de vechtsporten die in het magazine worden belicht”, legt eigenaar Milco Lambrecht uit. “Wat betreft het nieuws kunnen nooit op tegen de snelheid van social media. Daarvoor moet je bij Vechtsportinfo.nl zijn.

,,Daarom gaan wij wat dieper op de zaken in en alle achtergronden die meespelen. Met historicus Eric van Oostrom hebben wij een onuitputtelijk bron van kennis in huis over boksen en ik ben blij dat nu ook Kyokushin-Karateka en journalist Koen Scharrenberg ons team komt versterken. Onze artikelen en interviews zijn zeer uitgebreid en als je van lezen houdt een echte aanrader“, vervolgt Lambrecht.

Enige vechtsportmagazine in Nederland

,,Daarnaast hebben wij een aantal vaste medewerkers die iedere editie een zinvolle bijdrage leveren. Fysio- en Krachttrainings-expert Bas Willemsen bijvoorbeeld, maar ook Thomas Geukes Foppen en Jurriën Hemstede van Brantjes Advocaten. Zij behandelen iedere keer weer een juridisch vraagstuk dat interessant is voor de vechtsportbeoefenaars. Iedere uitgave wordt afgesloten door Bert Kops. Ik denk dat niemand meer in de vechtsportwereld meemaakt dan hij”.

Fighting Network Magazine is het enige vechtsportmagazine in Nederland en verschijnt 6x per jaar. Alle edities zijn nog na te bestellen op de website www.fnm.nu Cadeau-tip: Sinds kort heeft FNM een luxe cadeaubon ontwikkeld die gratis kan worden besteld en eenvoudig kan worden geactiveerd.

Bekijk ook

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page