150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather

150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Er is Khabib Nurmagomedov een aanbod van £ 150 miljoen gedaan om tegen Conor McGregor en Floyd Mayweather te vechten in Saoedi-Arabië.

Dit beweert zijn manager Ali Abdelaziz. Saoedi-Arabische miljardairs willen Khabib verleiden tot een dubbel gevecht van £ 150m met UFC’s McGregor en Mayweather. Abdelaziz, onthulde dat hij de Saoedi’s had ontmoet om een mogelijk gevecht te bespreken met Mayweather.

En dezelfde krachtige miljardairs uit het Midden-Oosten willen ook dat Khabib zijn rematch bij McGregor in het koninkrijk houdt, waarvoor hij nog eens £ 75 miljoen zou krijgen. Abdelaziz zou niet zeggen wie er achter de aanbiedingen zat en wanneer deze zouden plaatsvinden.

Veel geld te verdienen

Fans zijn ervan overtuigd dat het NIET zal gebeuren in het Midden-Oosten omdat WME, die UFC bezit, een fonds van $ 400 miljoen (£ 300 miljoen) moest teruggeven aan de Saoedische regering na de moord op journalist Jamaal Khashoggi. Ze zijn bang dat UFC hierdoor niet naar Saoedi-Arabië zal komen, een boksgevecht zou wel het groene licht kunnen krijgen.

McGregor is wanhopig om de herinnering aan zijn nederlaag aan de Rus te wissen door een rematch te krijgen. Khabib maakt zich nu op voor zijn gevecht met Tony Ferguson op 18 april in UFC 249 in Brooklyn. Een gevecht met Mayweather zou meer geld kunnen opleveren dan elk andere gevecht.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page