112! Vechtsportcoach opgepakt voor camera's in toilet sportschool Nieuws
Nieuws

112! Vechtsportcoach opgepakt voor camera's in toilet sportschool

112! Vechtsportcoach opgepakt voor camera's in toilet sportschool

Robert Franco, 64, is gearresteerd in Florida op verdenking van het plaatsen van verborgen videocamera's in de toiletten van zijn vechtsport studio. Een 17-jarige leerlinge merkte de camera's op en berichte haar vader die 112 belde om de politie te waarschuwen.

De politie werd naar Franco's Taekwondo Academy gedirigeerd, nadat de 17-jarige student twee verborgen camera's in fotolijsten op de plank van de damestoilet had opgemerkt. Local 10 meldt dat de studente foto's van de camera's nam en vervolgens Franco confronteerde. De politie zegt dat Franco vervolgens de video's en camera's onmiddellijk heeft vernietigd.

Lange straffen

Onderzoekers hebben nu Franco's telefoon en computer in beslag genomen. Ze beweren materiaal te hebben teruggevonden op die apparaten waarop zowel kinderen als volwassenen te zien zijn in het toilet van de sportschool. Local 10 toonde beelden van de dader.

In Florida wordt videovoyeurisme door iemand ouder dan 19 jaar geclassificeerd als een derdegraads misdrijf. De straffen voor deze aanklacht omvatten tot 12 maanden gevangenisstraf en boetes tot $ 5.000. Mensen die videovoyeurisme plegen tegen een kind of eerdere veroordelingen hebben, kunnen worden beschuldigd van een tweedegraads misdrijf en kunnen worden veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf, 15 jaar proeftijd en boetes tot $ 10.000.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws