VIDEO: 11 jarige Jodie McCarthy vecht tegen volwassen Muay Thai tegenstanders Nieuws
Nieuws

VIDEO: 11 jarige Jodie McCarthy vecht tegen volwassen Muay Thai tegenstanders

VIDEO: 11 jarige Jodie McCarthy vecht tegen volwassen Muay Thai tegenstanders

Jodie McCarthy staat haar mannetje in de ring, in Thailand vecht zij zelfs tegen volwassen tegenstanders!

Haar laatste partij op 12 januari van dit jaar stond zij tegenover de volwassen geachte Petrat Sittipragan in het Suwit stadium in Thailand, alhoewel Jodie McCarthy zelf nog maar 11 jaar oud is vecht zij geregeld tegen oudere tegenstanders. Of dit verantwoord is de vraag, maar klaarblijkelijk kan dit alles gewoon in Thailand. McCarthy afkomstig uit Ierland wordt gezien als een waar talent en idool in Thailand, er kom dan ook veel fans op haar gevechten af. Er bestaan filmpjes dat zij "a la Rocky" haar krachten meet in een slachthuis met het kadaver van een koe. Zo creëert men een ware hype om haar heen.

Ware krachtmeting in de ring

Dat in Thailand het in de ring staan met een lokale tegenstander geen kinderspel is weet een ieder. De Thaise vechters trainen van jongs af aan, en doen ook vaak buiten training tegen bamboo en andere lichaam hardings middelen worden ingezet, resultaat messcherpe schenen bijvoorbeeld. Tiger Muay Thai and MMA Training Camp, Phuket, Thailand is de sponsor van Mccarthy en zij traint regelmatig onder top coaches van Tiger Muay Thai. Overigens traint Jodie al sinds haar 5e jaar vechtsporten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws