Home / Nieuws / 11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen moet boeten

11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen moet boeten

11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen zwaar bestraft

Een voormalig wereldkampioen kickboksen is gevangen gezet voor de verkoop 20.000 MDMA-capsules aan een undercover agent.

Stuart McKinnon de broer van Steve Mckinnon die onder andere vocht bij GLORY en Enfusion, is zelf voormalig wereldkampioen kickboksen, hij werd veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf zo melden de websites KickboxingZ en The Daily Mail.

McKinnon werd veroordeeld wegens het leveren van grote hoeveelheden van MDMA. Hij werd opgepakt na een mislukte deal met een undercover agent, deze betaalde 500.000 aan de kickbokser voor de drugs.

Geen uitweg meer

Zelf zwaar verslaafd aan drugs was McKinnon in de problemen geraakt en zag het dealen van de drugs als enige uitweg. Een grote schuld bij zijn drugsdealer was een van de oorzaken van zijn misstap.

Er werd een straf van maar liefst 11 jaar opgelegd aan McKinnon, hij komt pas na 7 jaar in aanmerking voor strafvermindering. McKinnon is ook de oprichter van de befaamde Bulldog Gym Muay Thai.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page