11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen moet boeten Nieuws
Nieuws

11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen moet boeten

11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen moet boeten
11 jaar celstraf: Ex-wereldkampioen kickboksen moet boeten

Een voormalig wereldkampioen kickboksen is gevangen gezet voor de verkoop 20.000 MDMA-capsules aan een undercover agent.

Stuart McKinnon de broer van Steve Mckinnon die onder andere vocht bij GLORY en Enfusion, is zelf voormalig wereldkampioen kickboksen, hij werd veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf zo melden de websites KickboxingZ en The Daily Mail.

McKinnon werd veroordeeld wegens het leveren van grote hoeveelheden van MDMA. Hij werd opgepakt na een mislukte deal met een undercover agent, deze betaalde 500.000 aan de kickbokser voor de drugs.

Geen uitweg meer

Zelf zwaar verslaafd aan drugs was McKinnon in de problemen geraakt en zag het dealen van de drugs als enige uitweg. Een grote schuld bij zijn drugsdealer was een van de oorzaken van zijn misstap.

Er werd een straf van maar liefst 11 jaar opgelegd aan McKinnon, hij komt pas na 7 jaar in aanmerking voor strafvermindering. McKinnon is ook de oprichter van de befaamde Bulldog Gym Muay Thai.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws