10 Miljoen voor NBA-ster na KO-slaan teamgenoot! Jake Paul ziet kansen Nieuws
Nieuws

10 Miljoen voor NBA-ster na KO-slaan teamgenoot! Jake Paul ziet kansen

10 Miljoen voor NBA-ster na KO-slaan teamgenoot! Jake Paul ziet kansen

Jake Paul is bereid NBA-ster Draymond Green veel geld te bieden om de boksring te betreden. Green sloeg zijn teamgenoot Jordan Pool met een vuistslag knock-out tijdens de training.

Als Jake Paul zijn zin krijgt, krijgt de undercard van zijn gevecht tegen Anderson Silva ook een andere grote naam. Gisteren ging NBA-ster Draymond Green viraal door zijn "gevecht" met teamgenoot Jordan Poole tijdens de training. Hoewel de berichten over het gevecht al dagen de ronde doen, werd de video eindelijk vrijgegeven door TMZ.

Dik verdienen

De video toonde de power-forward die tegen zijn teamgenoot schreeuwde en in het gezicht kwam. Nadat Poole Green een duw had gegeven, reageerde de laatste met een superman stoot en een vlaag van overige stoten. De voormalige All-Star sloeg zijn teamgenoot daardoor knock-out.

De video van de woordenwisseling ging snel viraal op sociale media en het lijkt erop dat de YouTuber wil profiteren van het momentum. In een reeks tweets riep Paul Green op om te boksen en is bereid hem $ 10 miljoen dollar te bieden. Hoewel het niet bekend is of hij wil dat de NBA-speler op zijn undercard vecht, zou dat waarschijnlijk het geval zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws