$1 MILJOEN UITDAGING: MMA-vechter vs boks YouTuber Nieuws
Nieuws

$1 MILJOEN UITDAGING: MMA-vechter vs boks YouTuber

$1 MILJOEN UITDAGING: MMA-vechter vs boks YouTuber

Dit vond Danis belachelijk, en gooide er een bedrag van $1 miljoen tegenaan. Paul vroeg op Twitter wie er met hem een worstel wedstrijd aan wilde gaan en daar $10.000 voor zou willen vangen.

Paul die afgelopen week in het nieuws kwam omdat de FBI met groot vertoon zijn huis binnenstormde, staat ook bekend als de boksende YouTuber. "$ 10.000 voor elke influencer die me kan verslaan in een worstelwedstrijd", schreef Paul op Twitter.

Conor McGregor

Logan Paul maakte naam door deel te nemen aan een paar spraakmakende bokswedstrijden met KSI. Dillon Danis is een gedecoreerde BJJ-vechter, maar kwam in de schijnwerpers toen hij aan het trainingskamp van Conor McGregor werd toegevoegd.

Hij werd aangenomen om de Ier te helpen zich voor te bereiden op zijn rematch in 2016 met Nate Diaz. Hij en McGregor hebben sindsdien een hechte band opgebouwd en trainen regelmatig samen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws