1 JUNI NIET OPEN: Sportschool keten stapt naar de rechter Nieuws
Nieuws

1 JUNI NIET OPEN: Sportschool keten stapt naar de rechter

1 JUNI NIET OPEN: Sportschool keten stapt naar de rechter
1 JUNI NIET OPEN: Sportschool keten stapt naar de rechter

Sportschool keten BigGym stapt naar de rechter nu blijkt dat sportscholen nog niet open mogen.

De NOS meldt vandaag dat Minister Van Rijn van Medische Zorg denkt dat sportscholen niet al op 1 juni open kunnen. "Niet alles kan tegelijk,"zegt Van Rijn tegen de NOS.

BigGym die 20 filialen bezit stapt nu naar de rechter om een kort geding aan te spannen en zo een snellere opening bij de rechter af te dwingen. De zaak komt 20 mei voor de rechter.

Voor alle fitness scholen

"Wij voelen ons verplicht een vuist te maken en op te komen voor de belangen van onze branche, zegt een woordvoerder van BigGym tegen de NOS. De keten spant de zaak aan ook uit naam van haar leden, toeleveranciers en personeel.

Ook wil men een lans breken voor alle overige fitness ondernemers die ruim 3.2 miljoen leden hebben. Ook uit de hoek van de vechtsport scholen die kickboksles, karate, MMA en ander vechtsporten geven is er protest. Echter is daar nog geen actie uit voort gekomen richting de rechtbank.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws