1 JAAR LATER: Moord op kickboksleraar blijft vragen oproepen Nieuws
Nieuws

1 JAAR LATER: Moord op kickboksleraar blijft vragen oproepen

1 JAAR LATER: Moord op kickboksleraar blijft vragen oproepen
1 JAAR LATER: Moord op kickboksleraar blijft vragen oproepen

Woensdag 17 juni was het een jaar geleden dat kickboksleraar Saban Berk in Amsterdam op straat werd vermoord. Een jaar later is er nog geen enkel spoor van de dader.

Saban Berk werd na het verlaten van de sportschool waar hij les gaf gevolgd en doodgeschoten. De dader of daders vluchtte in een auto die later werd terug gevonden in Zaandam. De grijze BMW droeg Belgische kentekenplaten die van de auto waren verwijderd.

Sporen onderzoek leverde niets op. Wel zouden er meerdere getuigen zijn geweest maar deze `zijn tot nu toe niet naar voren gekomen. Uit onderzoek van de politie blijkt wel dat Saban Berk al langere tijd werd gevolgd. Waarom hij werd vermoord blijft onduidelijk.

Vol verdriet

De moord op Saban Berk blijft veel vragen oproepen. Vooral in de directe omgeving van Berk. Zijn partner houdt de gedachte aan hem levend door op social media regelmatig posts te plaatsen.

Dinsdag poste zij een emotioneel bericht; "Vanavond om 21:15 uur is het 1 jaar geleden dat iemand Saban özberk zijn leven stal… Mijn hart is gebroken met verdriet….."

Tips over de moord op Saban Berk kunnen nog altijd aangeleverd worden bij de politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws