Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar Komende Events
Komende Events

Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar

Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar
Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar

Rico Verhoeven tegen Nederlands-Marokkaanse talent

Het Nederlands-Marokkaanse talent zal tijdens zijn promotiedebuut zwaar beginnen. Zijn eerste gevecht is tegen Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven, die 50-10 staat met 14 KO’s, en is een vijf ronde non-title supergevecht. Het gevecht tussen de twee Nederlanders is de headline van de GLORY 41 SuperFight Series die live wordt uitgezonden vanuit de Brabanthallen Exhibition Centre in Den Bosch op zaterdag 20 mei.

Laatste vier wedstrijden gewonnen

Lazaar heeft vijf van zijn laatste vier wedstrijden gewonnen en heeft in zijn carrière grootwichten als Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam klein gekregen. Verhoeven is een eindbaas en kickbox superster die op een winstreeks van twaalf wedstrijden zit binnen de GLORY ringen. Onlangs won hij nog met een TKO van legende Badr Hari tijdens GLORY: COLLISION, de uitverkochte show in de König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland.

Daarnaast vechten lichtgewicht kampioen Robin “Pokerface” van Roosmalen (31-7 21 KO’s) en 21 jaar oud talent “The Professor” Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO) uit Thailand in de co-headline.

Als laatste stappen middengewichten Murthel “The Predator” Groenhart” (64-22,-3 37KO) en de medogenloze Armeens-Belgische Harut Grigorian (44-10, 32KO) in een rematch van 2012.

Het volledige schema is als volgt:

GLORY 41 SuperFight Series
Heavyweight Superfight Headline Bout: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Featherweight World Title Bout: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Welterweight Bout: Murthel Groenhart vs. Harut Grigorian
Light Heavyweight Bout: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi

Drie zwaargewichten uit Nederland

Tijdens de GLORY 41 Holland zijn er drie zwaargewichten uit Nederland aanwezig en gaan de best of the best met elkaar op de vuist. Het wordt een toernooi waarin de vier vechters, als eventuele winnaar, dus de taak krijgen om twee gigantische tegenstanders te verslaan op één avond!

Tickets voor de GLORY 41 Holland en de GLORY 41 SuperFight Series zijn nu te koop, ze kosten je €45 tot €350 (VIP). Tickets en informatie zijn verkrijgbaar op tickets.glorykickboxing.com en bij de Brabanthallen Exhibition Centre zelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws