Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar - Vechtsport Info
Home / Glory Kickboxing Events / Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar

Rico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar

verhoeven versus lazaarRico Verhoeven in de ring tegen Ismael Lazaar. GLORY, ‘s wereld’s hoogste kickboxing divisie, heeft vandaag aangekondigd dat Enfusion zwaargewicht kampioen en nr. 1 zwaargewicht contenter Ismael Lazaar de league komt versterken. The Star staat 30-2-2 met 15 KO’s en komt uit ons eigen kikkerlandje.

Rico Verhoeven tegen Nederlands-Marokkaanse talent

Het Nederlands-Marokkaanse talent zal tijdens zijn promotiedebuut zwaar beginnen. Zijn eerste gevecht is tegen Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven, die 50-10 staat met 14 KO’s, en is een vijf ronde non-title supergevecht. Het gevecht tussen de twee Nederlanders is de headline van de GLORY 41 SuperFight Series die live wordt uitgezonden vanuit de Brabanthallen Exhibition Centre in Den Bosch op zaterdag 20 mei.

Laatste vier wedstrijden gewonnen

Lazaar heeft vijf van zijn laatste vier wedstrijden gewonnen en heeft in zijn carrière grootwichten als Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam klein gekregen. Verhoeven is een eindbaas en kickbox superster die op een winstreeks van twaalf wedstrijden zit binnen de GLORY ringen. Onlangs won hij nog met een TKO van legende Badr Hari tijdens GLORY: COLLISION, de uitverkochte show in de König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland.

Daarnaast vechten lichtgewicht kampioen Robin “Pokerface” van Roosmalen (31-7 21 KO’s) en 21 jaar oud talent “The Professor” Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO) uit Thailand in de co-headline.

Als laatste stappen middengewichten Murthel “The Predator” Groenhart” (64-22,-3 37KO) en de medogenloze Armeens-Belgische Harut Grigorian (44-10, 32KO) in een rematch van 2012.

Het volledige schema is als volgt:

GLORY 41 SuperFight Series
Heavyweight Superfight Headline Bout: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Featherweight World Title Bout: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Welterweight Bout: Murthel Groenhart vs. Harut Grigorian
Light Heavyweight Bout: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi

Drie zwaargewichten uit Nederland

Tijdens de GLORY 41 Holland zijn er drie zwaargewichten uit Nederland aanwezig en gaan de best of the best met elkaar op de vuist. Het wordt een toernooi waarin de vier vechters, als eventuele winnaar, dus de taak krijgen om twee gigantische tegenstanders te verslaan op één avond!

Tickets voor de GLORY 41 Holland en de GLORY 41 SuperFight Series zijn nu te koop, ze kosten je €45 tot €350 (VIP). Tickets en informatie zijn verkrijgbaar op tickets.glorykickboxing.com en bij de Brabanthallen Exhibition Centre zelf.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page