Glory40 Kopenhagen Event Komende Events
Komende Events

Glory40 Kopenhagen Event

Glory40 Kopenhagen Event
Glory40 Kopenhagen Event

Middengewicht wereldkampioen Jason "Psycho" Wilnis (30-6-1, 8 KO) vecht weer de hoofdpartij op het event GLORY 40 Kopenhagen. Nog geen maand geleden verdedigde hij voor het eerst succesvol zijn titel tegen de uitdager Israel Adesanya op het GLORY 37 event in Los Angeles.

Zijn volgende tegenstander kent Wilnis heel goed, Simon "The ONE" Marcus (45-3-2, 24 KO) uit Canada stond al twee keer eerder tegenover hem. Beide vechter hebben een partij gewonnen en in hun laatste ontmoeting verloor Marcus de Nr.1 contender zijn titel aan Wilnis op het GLORY 33 event in New Jersey in September 2016.

GLORY 40 SuperFight Series

De Deense lichtgewicht Niclas "The Destroyer" Larsen (40-7-1, 20 KO) zal waarschijnlijk zijn comeback maken op GLORY 40 Kopenhagen event.

Op te bepalen wie de volgende uitdager word voor een middelgewicht titel partij zal er ook dit maal een 4-mans Contender toernooi gehouden op het GLORY 40 Kopenhagen event.

De Braziliaanse knokker Alex 'Po Atan' Pereira (20-5, 11 KO) gaat het gevecht aan met de Zweedse vechter Burim Rama (30-12-1, 14 KO) in de eerste halve-finale van de contender toernooi. De tweede halve-finale partij word uitgevochten door de Nederlands -Tunesische Yousri Belgaroui (20-3, 10 KO), en Agron Preteni (20-4-1, 5 KO) uit Kroatië.

De vechter die de finale van het Contender toernooi wint zal op een andere editie van GLORY om de titel gaan vechten tegen de kampioen Jason Wilnis of Simon Marcus.

Bekijk nu onderstaand de fight card van GLORY 40 Kopenhagen:

GLORY 40 Kopenhagen:

Middleweight World Title Headline Bout: Jason Wilnis vs. Simon Marcus
Lightweight Co-Headline Bout: Niclas Larsen vs. TBA
Middleweight Tournament Final Bout: Winner of Bout A vs. Winner of Bout B
Middleweight Tournament Semifinal Bout B: Alex Pereira vs. Burim Rama
Middleweight Tournament Semifinal Bout A: Yousri Belgaroui vs. Agron Preteni

Eerder op de avond word er in de GLORY 40 SuperFight Series een licht zwaargewicht titel partij gevochten door de Deense lichtgewicht Mohammed "The Desert Storm" El-Mir (113-22, 33 KO). Zijn tegenstander word op een later tijdstip bekend gemaakt.

De ervaren licht zwaargewicht Freddy "Crazy Horse" Kemayo (65-23-1, 45 KO) uit Frankrijk ontmoet in de ring de 19-jarige Marokkaanse vechter Imad Hadar (19-0, 7 KO). Hij tekende onlangs zijn GLORY contract en maakt zijn debuut voor GLORY. Nr.4 op de ranking Josh Jauncey (25-8, 14 KO) gaat de strijd aan met lichtgewicht Antonio "Tornado" Gomez (50-7-2, 29 KO) uit Spanje.

Bekijk nu onderstaand de fight card van GLORY 40 SuperFight Series:

GLORY 40 SuperFight Series:

Light Heavyweight World Title Headline Bout: TBD vs. TBA
Lightweight Bout: Mohammed El-Mir vs. TBA
Light Heavyweight Bout: Freddy Kemayo vs. Imad Hadar
Lightweight Bout: Josh Janucey vs. Antonio Gomez

daisycon.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws