FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION - Vechtsport Info
Home / Komende Events / FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

FIGHTSENSE ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION

Op zaterdag 29 april is de SILVERDOME in ZOETERMEER de Arena waar top kickboksers zich met elkaar zullen meten. FIGHTSENSE organiseert dan voor de vijfde keer een ENFUSION LIVE event. FIGHTSENSE gaat wederom samenwerken met ENFUSION LIVE. Dit houdt in dat we tijdens twee live uitzendingen via internet live te zien zullen zijn in meer dan 50 landen over de hele wereld. Dit keer zenden wij een SPECIAL GOLD EDITION uit. De titel SPECIAL GOLD EDITION is niet voor niets. Er staan namelijk ontzettend veel toppartijen op de kaart. Hier zal iedere vechtsportliefhebber van genieten. De toeschouwers worden getrakteerd met twee ENFUSION WERELD TITELS!!

Wij zullen het publiek extra vermaken met de finale ronde van de FIGHTSENSE ENFUSION LEAGUE -67 KG KWALIFICATIE TOURNAMENT. De 4 gekwalificeerde vechters uit onze voorgaande League Contender Tournament WALID HAMID, LOFOGO SAROUR, WAIL KARROUMI en SAMIR LOPES ALVEZ moeten nog een keer alles uit de kast halen om zich te kwalificeren voor de League. De winnaar zal die avond twee keer moeten winnen in een 3x 3minuten wedstrijd (bij onbeslist extra ronde).

Om het dak eraf te knallen, hebben wij de beslissende voorlaatste ENFUSION LEAGUE -72,5 KG ronde. De huidige internationale Enfusion League supersterren NORDIN BEN MOH, TAYFUN OZCAN en MOHAMMED JARAYA zullen strijden voor de 1e plaats in de $200 000 Tournament.

Voor 2017 hebben wij next level beloofd en dat gaan wij ook waarmaken door goed georganiseerde en grootschalige events te organiseren met een betere fightcard, sensationele licht en geluid shows, strakke organisatie en een explosie aan vechtsport entertainment !!

Om next level te realiseren in het breedste zin van het woord hebben wij gekozen voor een nieuwe, grotere locatie setting, namelijk IJSSTADION DE SILVERDOME, te Zoetermeer. De Silverdome is een toplocatie waar diverse grote evenementen worden gehuisvest, met een capaciteit van 5.600 bezoekers!!

Ons team is momenteel bezig met het aanvullen van de fightcard met toppers in de A- klasse segment, in totaal 18 A klasse partijen!! Voorafgaand wij hebben een undercard bestaande uit spannende partijen van lokale helden, waar het publiek vanaf 14.00 uur non-stop wordt vermaakt. De complete fightcard wordt binnenkort gepubliceerd op onze site www.fightsense.nl

Blijf up-to-date door onze social media te liken:https://www.facebook.com/fightsense/

Bekijk de site voor meer informatie over Enfusion en de live-uitzendingen: https://www.enfusionlive.com

Met sportieve groet,
Team FIGHTSENSE
info@fightsense.nl www.fightsense.nl

Bron artikel: www.fightsense.nl

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page