Gratis vermelding voor sportscholen - Vechtsport Info
Home / Gratis vermelding voor sportscholen

Gratis vermelding voor sportscholen

Gratis vermelding voor sportscholen

Wij bieden sportscholen gratis een plek aan om zichzelf gratis te profileren bij personen die op zoek zijn naar een specifieke vechtsport. Op het ogenblik bieden wij per provincie sportscholen aan zichzelf in beeld te brengen. Wellicht staat uw sportschool er nog niet op.

Om vermeld te worden is het enige wat nodig is uw sportschool gegevens zoals soorten vechtkunsten die er worden getraind, openingstijden en locaties aan ons door te geven. Dit kan simpelweg door ons een email te zenden. Let wel incomplete info wordt niet vermeld, dus zorg dat u zelf voldoende gegevens aanlevert! Dit moet overigens uniek tekst zijn en niet gekopieerd vanaf uw eigen website. Dit om goed in de zoekmachines zoals Google etc nar voren te komen.

Indien uw wenst mag u ook diverse beeldmateriaal meezenden, of een link naar bijvoorbeeld een youtube filmpje waarin uw sportschool gepresenteerd wordt.

Uniek concept

Vechtsport Info biedt een uniek concept. Er is namelijk nog geen vechtsport website die lokale sportscholen de mogelijkheid biedt in beeld te komen naast al het landelijke en internationale vechtsport nieuws. En dan ook nog eens gratis.

Meld uw evenement of toernooi

Zo kunt ons ook op de hoogte houden van eventuele evenementen en vechtsport gala’s die u als sportschool organiseert. Het maakt niet uit hoe groot of klein. Wij brengen deze ook graag onder de aandacht voor u. Lijkt het u leuk om uw sportschool te vermelden op onze site mail ons dan, nogmaals plaatsing is geheel gratis voor sportscholen.

Voordelen van een gratis vermelding

Allereerst kost een gratis vermelding u helemaal niets, behalve dan dat u zelf informatie materiaal en dergelijke dient aan te leveren. Een vermelding op Vechtsportinfo.nl helpt u niet alleen gevonden te worden op onze site, maar is dit ook goed voor de zoekmachines. U zult merken dat uw sportschool indien goed vermeld eerder naar voren komen zal als men op zoek is.

Mocht u meer info wensen mailt u ons dan gerust wij vertellen u graag meer over ons initiatief.

Redactie Vechtsport Info

 

 

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page