Home / Columns / Zal het gevecht tussen Badr en Benny doorgaan?

Zal het gevecht tussen Badr en Benny doorgaan?

Met alle hectiek rondom de coronavirus pandemie en de uitvallende sport events neemt de bezorgdheid onder de vechtport fans ook toe.

Zo komen er geregeld emails of chats bij onze redactie binnen over kickboks en MMA-events en of deze wel door zullen gaan. Wij hebben geen glazen bol maar als je het nieuws zo volgt kunnen de afgelastingen zomaar eens tot ver in de zomer doorgaan.

Donderdag werd bekend dat het titelgevecht tussen Anthony Joshua en Kubrat Pulev van zaterdag 20 juni niet door zal gaan wegens het coronavirus. Het toeval wil dat op dezelfde dag ook het gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi gepland staat.

Afhankelijk

“Zal het gevecht tussen Badr en Benny wel doorgaan, of denken jullie dat het ook wordt afgelast?” is een van de vragen die al snel binnen kwamen. De kans is aanwezig maar geheel afhankelijk hoe de situatie zich rondom het virus zich ontwikkeld.

Laten we vooral geen paniek voetbal gaan spelen en afwachten hoe de aankomende tijd de ontwikkelingen zijn. Per land zijn de maatregelen anders en hopelijk zijn er over een aantal maanden deze niet meer nodig en kunnen wij weer genieten van de mooie sporten.

De Redactie

Bekijk ook

UFC 249 AFGELAST: ‘Nu is alles echt naar de klote’

Dana White is toch gezwicht voor de grote druk en heeft UFC 249 afgelast. Ik ...

VIDEO REVIEW: WrestleMania 36 achter gesloten deuren

Vele fans hadden er al meer dan een jaar naar uitgekeken en vooral zaken gepland ...

VAN ‘ZENDOKAN’ TOT ‘FIGHTING NETWORK MAGAZINE (FNM)’

Weet u het nog? Eind jaren ’70, begin jaren ’80 waren er twee vechtsportbladen in ...