Wat gebeurt er wanneer Badr Hari wint van Rico Verhoeven? – Vechtsport Info
Home / Columns / Wat gebeurt er wanneer Badr Hari wint van Rico Verhoeven?

Wat gebeurt er wanneer Badr Hari wint van Rico Verhoeven?

Wat gebeurt er wanneer Badr Hari wint van Rico Verhoeven?

Met de aankomende rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari stijgt de spanning ten top, wie zou er winnen en wat gebeurt er daarna?

Een vraag die veel kickboks fans zichzelf stellen is, wat gaat er gebeuren als Rico of Badr winnen of verliezen, er gaan verschillende theorieën de ronde en een van deze leek ons de moeite waard om te vermelden. In het geval dat Rico zou verliezen van Badr is de kans groot dat er binnen een paar maanden een derde gevecht zal komen.

ZIE OOK >> Zo kijk je naar Rico vs Badr op TV en internet

Dit geeft de fans iets om naar uit te kijken, ook zullen de overige kickboksers die op een trilogie vechtkaart komen te staan er mee van profiteren. Hun bekendheid zal stijgen en geeft hen perfecte platform om op te schitteren. Ook zal een derde gevecht wel eens in Amsterdam plaats kunnen vinden, de Johann Cruijf Arena wellicht die al eens eerder gastheer was voor een GLORY event met Rico.

Tijd uit het zicht

Als Rico zijn titel weet te behouden zal het scenario er compleet anders uit kunnen zien. De vete met Badr is dan geblust en wordt het zoeken naar een zwaargewicht kickbokser, die de top atleet tegenwicht kan brengen. Gesuggereerd wordt dat Rico wel eens een jaar uit de roulatie zou kunnen zijn omdat tegenstanders dun gezaaid zijn.

Voor Rico zou deze pauze betekenen dat hij zich kan concentreren op zijn andere ambities zoals acteren. Maar Jamal Ben Saddik dan? Daar heeft Rico over gezegd dat hij hem geen kans op de titel gunt, dus een gevecht met Rico is dan vrijwel nihil. 21 december wordt bepaald hoe de spreekwoordelijk hazen lopen, wat is uw gedachte bij het kickboks gevecht van het decennium?

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page