Waarom veel bedrijven vechtsporters niet willen sponsoren! - Vechtsport Info
Home / Columns / Waarom veel bedrijven vechtsporters niet willen sponsoren!

Waarom veel bedrijven vechtsporters niet willen sponsoren!

Er zijn een hoop bedrijven die vechters sponsoren. Dus waarom is het dan zo dat zoveel vechters moeite hebben om gesponsord te worden? Wel, dat zal vanaf nu geen probleem voor je zijn. Omdat je op het punt staat PRECIES te ontdekken waarnaar sponsors zoeken. Denk je dat je nummer 1 moet zijn om opgemerkt te worden door bedrijven die vechters sponsoren? Denk nog eens na, hoewel winnen belangrijk is, ontdek je door onderstaande tips dat zelfpromotie, marketing en het bereiken van bedrijven veel belangrijker is om gesponsord te worden dan iedereen de ring uit te meppen.

Belangrijke vragen die vechters zichzelf stellen

Of je nu een MMA-fan, een amateur vechter of een doorgewinterde professional bent, als het gaat om sponsoring weten we allemaal dat er een enorm verschil is tussen de verwachtingen van vechters en bedrijven die vechters sponsoren. Omdat het internet vol is met argumenten en tegenstrijdige informatie, hebben wij deze samenvatting gemaakt om u rechttoe rechtaan antwoorden te geven op een van de belangrijkste vragen die vechters vaak stelden:

“Hoe krijg ik bedrijven die vechters sponsoren zover dat ze mij ook willen sponsoren?”

Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij bedrijven die vechters sponsoren gevraagd om te onthullen wat je echt moet doen om opgemerkt te worden, door hen een eenvoudige vraag te stellen: “Wat zijn de beste dingen die een vechter kan doen om je aandacht te trekken?”

Terwijl u hun antwoorden leest, ziet u deze kernpunten herhaaldelijk vermeld:

  • Zorg dat je een grote fanbase hebt op social media (Facebook, Twitter, Instagram etc)
  • Betrek je fans op sociale media
  • Promoot sponsors via sociale media, mond-tot-mond reclame en media-optredens
  • Gebruik je unieke persoonlijkheid om de producten van de sponsor op de markt te brengen voor je fans en vrienden
  • Benader zelf sponsors
  • Wees een positief rolmodel en merkambassadeur
  • Wees loyaal aan een merk

Wat is het grootste probleem dat u hierboven ziet? Juist, ontbrekende Sociale media!

Zou je na het lezen van dit artikel sociale media kunnen gaan gebruiken op een manier die je helpt gesponsord te worden? Absoluut! Deze verzameling bevat specifieke voorbeelden van het gebruik van sociale media, rechtstreeks van bedrijven die vechters zelf sponsoren, zodat u precies weet waar ze naar op zoek zijn. Als dit overweldigend klinkt, maak je geen zorgen, het is eigenlijk vrij eenvoudig zolang je gefocust blijft.

Tips uit de praktijk van bedrijven die vechters sponsoren

Om opgemerkt te worden door ons is het winnen van je gevechten een begin maar het is zeker niet alles. We willen vechter sponsoren met de volgende kenmerken:

1) Je zou spannend moeten zijn om te zien. Iedereen zal zich een gevecht vol actie herinneren. Met spannende gevechten komt verhoogde exposure.

2) Je moet een woordvoerder zijn voor bedrijven die vechters sponsoren. Als een gesponsorde vechter, neem je ook de rol aan van een merkambassadeur. Bewijs dat u een merk positief kunt promoten door jezelf te promoten en een solide aanhang op te bouwen.

3) Wees een rolmodel binnen en buiten de kooi of ring. Het is gemakkelijk om iemand te zijn waar anderen naar opkijken. Het is ook gemakkelijk om met iemand te werken die respectvol en bescheiden is.

4) Hoe groter het aantal volgers, des te meer hulp u aan ons merk kunt bieden. Dus actief blijven op sociale media en het laten groeien van je volgers en videoweergaven, kan het verschil maken tussen het krijgen van een sponsor deal en het niet krijgen van een sponsor deal.

5) Je moet blijk geven van toewijding en interesse in de bedrijven die vechters sponsoren, zelfs vóór sponsoring. Bij ons bedrijf sponsoren we alleen atleten die echt van ons merk houden.

Bijvoorbeeld: voordat je gesponsord wordt, als je al in onze kleding traint en aanmerkt als je favoriete uitrusting, toont het een echte toewijding aan ons merk. Als een verdere uitbreiding hiervan, en ons eerste punt, als je jezelf identificeert met ons merk en het met je volgers op sociale media deelt via foto’s en video’s, toont het je toewijding aan het merk.

6) Boven alles, bedrijven die vechters sponsoren, willen iemand met een goed hart die een positieve ambassadeur voor de sport zal zijn (zowel op als naast de mat). Het is belangrijk om genadig te zijn in winnen en verliezen.

Doe je voordeel met deze tips als je op zoek bent naar een sponsor!

Bekijk ook

UFC-ster McGregor ontduikt dopingtests! 'Wat is er aan de hand?'

McGregor ontloopt dopingtests als enige UFC-vechter! ‘Hoe kan dat?’

Er zijn veel speculaties over het niet testen van McGregor

'Half dood in de ring!' Horror knock-out kickbokser

‘Half dood in de ring!’ Horror knock-out kickbokser (video)

Het publiek in de zaal was doodstil ...

Joe Joyce slaat Joseph Parker knock-out

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende ‘KO’! Daagt Usyk uit 🎥

De Britse Joyce scoorde een verbluffende KO-overwinning op Joseph Parker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page