Home / Columns / VIDEO REVIEW: WrestleMania 36 achter gesloten deuren

VIDEO REVIEW: WrestleMania 36 achter gesloten deuren

Vele fans hadden er al meer dan een jaar naar uitgekeken en vooral zaken gepland zoals hotels, tickets, vervoer etc echter het zou allemaal anders lopen dan verwacht.

WrestleMania is de grootste show op aarde zeggen ze wel eens en dat klopt, bij WrestleMania zijn tegenwoordig toeschouwers aantallen van 75.000 tot 100.000 geen uitzondering, vaak worden deze shows gebruikt als proef voor de aankomende grote sportevenementen.

Nederland

In Tampa zouden er op 5 april zo’n 90.000 uitzinnige toeschouwers aanwezig zijn van over de gehele wereld en ja ook uit het nietige Nederland zouden er tientallen fans de show gaan bezoeken waaronder ondergetekende.

Jammer genoeg bleek de corona uitbraak spelbreker te zijn, niet dat WrestleMania niet door zou gaan want The show must go on maar er mochten geen toeschouwers bij aanwezig zijn.

Geen publiek

Dus was het voor het eerst in de historie zo dat WrestleMania zonder publiek werd gehouden, de WWE heeft een opleidingscentrum in Florida liggen dus werd er besloten om dus daar de show te gaan houden aangezien dit opleidingscentrum van alles voorzien is inclusief ring en TV camera’s.

Omdat net zoals in Nederland en de rest van Europa ook in Amerika niet meer dan een aantal mensen in een gebouw mochten zijn hebben ze WrestleMania moeten opdelen in twee avonden, twee shows van 3 uur. Ook dit kan gelijk de geschiedenisboeken in want ook nooit eerder is het voorgekomen dat deze show over twee avonden is gehouden!!

De eerste keer

Maar liefst 16 wedstrijden stonden op het programma en we kunnen trots vermelden dat de Nederlander Aliester Black (Tom Budgen) ook een match had en dat is dan ook de eerste keer in de historie dat een Nederlandse wrestler een singles match had op WrestleMania.

Ik neem je in een video mee naar de results en de hoogtepunten van deze grootste show, veel kijk plezier.

Yannick Pereira

Bekijk ook

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

Jon Jones zegt dat hij de UFC Light Heavyweight-titel vacant stelt. Ook pleit hij voor ...

Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik verwacht augustus of september weer in actie te komen. ...

🎥 | Bekende YouTube bokser rooft mee tijdens plunderingen

Jake Paul, de Amerikaanse Youtuber en bokser, was in een winkelcentrum dat zaterdagavond werd geplunderd. ...