VIDEO REVIEW: WrestleMania 36 achter gesloten deuren - Vechtsport Info
Home / Columns / VIDEO REVIEW: WrestleMania 36 achter gesloten deuren

VIDEO REVIEW: WrestleMania 36 achter gesloten deuren

Vele fans hadden er al meer dan een jaar naar uitgekeken en vooral zaken gepland zoals hotels, tickets, vervoer etc echter het zou allemaal anders lopen dan verwacht.

WrestleMania is de grootste show op aarde zeggen ze wel eens en dat klopt, bij WrestleMania zijn tegenwoordig toeschouwers aantallen van 75.000 tot 100.000 geen uitzondering, vaak worden deze shows gebruikt als proef voor de aankomende grote sportevenementen.

Nederland

In Tampa zouden er op 5 april zo’n 90.000 uitzinnige toeschouwers aanwezig zijn van over de gehele wereld en ja ook uit het nietige Nederland zouden er tientallen fans de show gaan bezoeken waaronder ondergetekende.

Jammer genoeg bleek de corona uitbraak spelbreker te zijn, niet dat WrestleMania niet door zou gaan want The show must go on maar er mochten geen toeschouwers bij aanwezig zijn.

Geen publiek

Dus was het voor het eerst in de historie zo dat WrestleMania zonder publiek werd gehouden, de WWE heeft een opleidingscentrum in Florida liggen dus werd er besloten om dus daar de show te gaan houden aangezien dit opleidingscentrum van alles voorzien is inclusief ring en TV camera’s.

Omdat net zoals in Nederland en de rest van Europa ook in Amerika niet meer dan een aantal mensen in een gebouw mochten zijn hebben ze WrestleMania moeten opdelen in twee avonden, twee shows van 3 uur. Ook dit kan gelijk de geschiedenisboeken in want ook nooit eerder is het voorgekomen dat deze show over twee avonden is gehouden!!

De eerste keer

Maar liefst 16 wedstrijden stonden op het programma en we kunnen trots vermelden dat de Nederlander Aliester Black (Tom Budgen) ook een match had en dat is dan ook de eerste keer in de historie dat een Nederlandse wrestler een singles match had op WrestleMania.

Ik neem je in een video mee naar de results en de hoogtepunten van deze grootste show, veel kijk plezier.

Yannick Pereira

Bekijk ook

Glory vechter verliest tussendoortje! ’23 oktober weer de ring in’

Colosseum Tournament 27 in Roemenië bevatte twee headliners.

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page