Pikante video: MMA's meest sexy vechtster Katya Kavaleva Columns
Columns

Pikante video: MMA's meest sexy vechtster Katya Kavaleva

Pikante video: MMA's meest sexy vechtster Katya Kavaleva

Video: MMA's meest sexy vechtster Katya Kavaleva ziet er gevaarlijk voor haar MMA debuut

Katya Kavaleva, een voormalige kickboks wereldkampioen, is van plan om de vrouwen zwaargewicht divisie naar nieuwe hoogten te brengen wanneer ze haar MMA debuut maakt. Kavaleva is vastbesloten om haar professionele MMA-debuut voor eind 2017 te maken.

MMA vechters net zo mooi als fotomodellen

Deze sexy zwaargewicht vechter is een veelvuldig kampioen in Karate, Kickboksen en Taekwondo. In 2015 won ze een gouden medaille op de World Kickboxing Championships. Kavaleva, geboren in Wit-Rusland, woont nu in Florida en treint bij een van de beste MMA-teams ter wereld, de Blackzilians. Dat zij haar looks mee heeft mag wel duidelijk zijn, als je over het algemeen kijkt lijken de top vechtsportsters zich steeds meer moeite te doen op fotomodellen te lijken. Echter zijn het geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken, dus....

Nog voor het eind van het jaar een MMA debuut

De 26-jarige heeft voor het einde van het jaar voor haar professionele MMA-debuut op de rol staan, geen datum of tegenstander is tot nu toe bevestigd. Kavaleva is al veelvuldig bezig met het plaatsen van diverse trainingsvideo's op haar sociale media pagina's. Ook op youtube is er veel te vinden over deze super mooi strijdster. Wij vonden een filmpje waar zij op een wel heel aparte manier haar lichaam beheersing laat zien, om niet te veel weg te geven raden wij u aan het filmpje te bekijken. Let wel zet de ijsblokjes maar klaar want die zullen sommige nodig hebben om af te koelen na het zien van deze video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws