Video: Impressie van Ringspeaker Raimond Honig - Vechtsport Info
Home / Columns / Video: Impressie van Ringspeaker Raimond Honig

Video: Impressie van Ringspeaker Raimond Honig

De ringspeaker bij vechtsport gala’s is een belangrijke spil, niet alleen praten zij de boel aan elkaar maar doen veel meer.

Raimond Honig presenteert sinds 1994 Kick- en Thaiboksgala’s in Nederland, zo presenteerde in 2007 onder andere ook “Fighting with the Stars” voor SBS6. Een man met een passie voor de vechtsport, en met een eigen indrukwekkend vechtsport verleden, kortom Raimond weet waar hij over praat en wat het is om in de ring te staan, als vechter en als ringspeaker. Naast zijn drukke bestaan als eigenaar van Sakura Kickboxing, een zakelijk druk leven als trainer/coach, en regelmatig bijdraagt als columnist bij Vechtsport Info, weet hij dus tijd te vinden om op vechtsport gala’s de zaken in goede banen te leiden.

Sinds 1982 actief binnen de vechtsport en sinds 1994 actief als Ringspeaker

Raimond heeft zelf in de ring gestaan en is naast ringspeaker eigenaar en trainer van de sportschool Sakura in Zoetermeer. In zeer korte tijd is deze dojo uitgegroeid tot een van de grootste dojo’s in Zoetermeer en omstreken. Zelf heeft Raimond als vechter in de ring gestaan, en weet dus wat het is als je als nieuwkomer of ervaren vechter de ring instapt. Dit alles maakt dat Raimond niet alleen de partijen aan elkaar praat, maar zijn ervaringen ook gebruikt om vechters te begeleiden. Esther Pieterse maakte een mooie video impressie van Raimond deze kun je onderstaand bekijken.

 

 

Bekijk ook

‘KO’ Killer! Glory’s Guto Inocente sloopt rivaal in MMA-gevecht

Guto Inocente, de voormalige Glory vechters sloopte gisteren zijn tegenstander Alison Vicente op brute wijze tijdens het NCF 9 evenement in Brazilië.

Opgepakt! Bekende kickboks promotor en minister in de cel

Aanklagers spanden een strafrechtelijke rechtszaak aan van vijf punten in deze zaak

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page