Video: Impressie van Ringspeaker Raimond Honig Columns
Columns

Video: Impressie van Ringspeaker Raimond Honig

Video: Impressie van Ringspeaker Raimond Honig

De ringspeaker bij vechtsport gala's is een belangrijke spil, niet alleen praten zij de boel aan elkaar maar doen veel meer.

Raimond Honig presenteert sinds 1994 Kick- en Thaiboksgala's in Nederland, zo presenteerde in 2007 onder andere ook "Fighting with the Stars" voor SBS6. Een man met een passie voor de vechtsport, en met een eigen indrukwekkend vechtsport verleden, kortom Raimond weet waar hij over praat en wat het is om in de ring te staan, als vechter en als ringspeaker. Naast zijn drukke bestaan als eigenaar van Sakura Kickboxing, een zakelijk druk leven als trainer/coach, en regelmatig bijdraagt als columnist bij Vechtsport Info, weet hij dus tijd te vinden om op vechtsport gala's de zaken in goede banen te leiden.

Sinds 1982 actief binnen de vechtsport en sinds 1994 actief als Ringspeaker

Raimond heeft zelf in de ring gestaan en is naast ringspeaker eigenaar en trainer van de sportschool Sakura in Zoetermeer. In zeer korte tijd is deze dojo uitgegroeid tot een van de grootste dojo’s in Zoetermeer en omstreken. Zelf heeft Raimond als vechter in de ring gestaan, en weet dus wat het is als je als nieuwkomer of ervaren vechter de ring instapt. Dit alles maakt dat Raimond niet alleen de partijen aan elkaar praat, maar zijn ervaringen ook gebruikt om vechters te begeleiden. Esther Pieterse maakte een mooie video impressie van Raimond deze kun je onderstaand bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws