VIDEO: Geheim trainingskamp in het Russische bos voor MMA vechters! – Vechtsport Info
Home / Columns / VIDEO: Geheim trainingskamp in het Russische bos voor MMA vechters!

VIDEO: Geheim trainingskamp in het Russische bos voor MMA vechters!

De Amerikaanse MMA-vechter, Jeff Monson, keek over de schouder van zijn Russische collega’s

Hij heeft een geheim trainingskamp bezocht in een bos. Veteranen van het Special Forces Command en atleten hebben deze de afgelopen 18 jaar samen gebouwd. Dit is waar alles wat het bos geeft van oude auto-onderdelen die anders op de schroot terecht zouden zijn gekomen is fitnessapparatuur gemaakt. Maar dat niet alleen: ook worden er gevechtstechnieken getraind vanuit het Systema, de Russische variant op het Krav Maga.

Een trainingskamp voor zeer stoere jongens

Naast de recreatieve sporters trainen in het bos ook professionele MMA vechters en de personen van Russische anti-drugseenheid. Men leert er technieken die men in een sportschool niet snel zal oppikken. Immers zijn de gebruikte apparatuur allemaal handgemaakt, beweeglijk en zwaarder uitgevoerd. Ja stoere knapen in het bos zou je zeggen, maar vergis je niet hier wordt serieus getraind. Ook zien wij een paar MMA vechters die hun technieken uitproberen op boomstammen. Al eens afgevraagd waarom de |Russische vechters over het algemeen zo hard zijn? Wellicht dat deze video de vraag beantwoord!

Over Jeff Monson

Jeffrey William Monson (geboren op 18 januari 1971) is een Amerikaanse mixed martial artist die momenteel meedoet aan de Heavyweight-divisie. Hij is een professionele vechter sinds 1997 en heeft gevochten in de UFC, Strikeforce, DREAM, PRIDE, M-1 Global, Impact FC, World Victory Road en Cage Warriors. In Braziliaanse jiu-jitsu en grappling is Monson tweevoudig winnaar van het ADCC Submission Wrestling World Championship, en een No Gi Braziliaanse jiu-jitsu Wereldkampioen. Monson is ook een anarcho-communist bekend om zijn radicale politieke opvattingen. Hij is de presentator van “Monson TV” op RT.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page