Video: De meeste stoten ooit in een bokspartij! Columns
Columns

Video: De meeste stoten ooit in een bokspartij!

Video: De meeste stoten ooit in een bokspartij!

Ruslan Provodnikov versus Tim Bradley zette ooit het record voor de meeste stoten in een bokspartij!

Voor de echte boks en vechtsport liefhebbers struinen onze redacteuren het complete internet af, echter zijn er ook oplettende fans die ons vaak tippen met interessante filmpjes of feiten. Zo ook Fred Zuiderberg uit Den Haag, die ons een filmpje toezond van de partij tussen Ruslan Provodniko en Tim Bradley. De partij stamt weliswaar uit 2013, maar wij wilden onze bezoekers deze stoten regen niet onthouden.

Timothy Bradley kwam in het gevecht om iets te bewijzen

Bradley is niet bekend als een een-punch-knockout vechter, maar koos ervoor om de eerste zes minuten met de uitdager Ruslan Provodnikov (22-1)als een wilde te vechten ​​maar was in gevaar om te worden gesloopt. De kampioen, die meerdere malen in het gevecht naar de grond ging, en in de laatste seconden van de twaalf ronden op zijn knieën ging, had in de ogen van de jury genoeg laten zien om zijn WBO-weltergewichtstitel te behouden en zijn record naar 30-0 te zetten. Het gevecht, een krediet voor de sport, werd goed samengevat door promotor Bob Arum die erkende dat 'Tonight there are no losers'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws