Verdeeldheid in de Nederlandse vechtsportwereld steeds duidelijker – Vechtsport Info
Home / Columns / Verdeeldheid in de Nederlandse vechtsportwereld steeds duidelijker

Verdeeldheid in de Nederlandse vechtsportwereld steeds duidelijker

Om iets te bereiken zal men de handen ineen moeten slaan.

Daar waar een aantal partijen de handen ineen slaan om de sportscholen open te krijgen, lijkt een strijd die al jaren gevoerd wordt tussen diverse bonden en individuen zelfs niet door een coronacrisis te kunnen worden opgelost.

Wel benadert maar geen reactie

Vandaag kwam de brandbrief naar buiten die door de Vechtsportautoriteit is verzonden aan de ministers van diverse ministeries. Deze is ondertekend door Nederlandse Vechtsportautoriteit, mede namens de Koninklijke Nederlandse Krachtsport & Fitness Bond, Judo Bond Nederland en Nederlandse Boksbond.

Navraag bij de Vechtsportautoriteit leert dat diverse kleinere vechtsportbonden ook zijn benaderd, maar er geen reactie is gekomen en er zelfs een aangaf het niet relevant te vinden.

Reik elkaar de hand

“Waarom stapt niemand over de geschillen heen, zo moeilijk is het niet het jaren misgunnen gaat ons nu nekken,” zegt een sportschoolhouder. “Nu is de tijd om met elkaar de handen ineen te slaan, we zitten tenslotte allemaal in het zelfde schuitje. “

“In de samen sterk video die donderdag uitkwam was te zien dat personen van allerlei achtergronden opkomen voor de sport en vechtsportscholen. Stap over de geschillen heen…”.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page