Vechtsport Nieuws altijd het eerste bij vechtsportinfo.nl - Vechtsport Info
Home / Columns / Vechtsport Nieuws altijd het eerste bij vechtsportinfo.nl

Vechtsport Nieuws altijd het eerste bij vechtsportinfo.nl

Bij vechsportinfo.nl vindt je altijd het laatste vechtsport nieuws!

Alle vechtsporten staan centraal bij vechtsportinfo.nl, zo berichten wij onder andere over MMA (Mixed Martial Arts), Karate, Boksen, Kung Fu, Kickboksen en alles wat maar met vechtsporten te maken heeft. Er zijn een aantal websites die zich specialiseren op een enkele vechtsport, daar is niet mis mee maar zoals onze naam als zegt brengt Vechtsport Info alle informatie over alle mogelijke vechtsporten.

Vechtsport info is er voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen die iets heeft met vechtsporten, fans, vechtsporters of anders. Wij stellen ons podium graag ter beschikking van een ieder die op een positieve wijze iets wil toevoegen aan de vechtsport wereld. Naast nieuws brengen wij andere zaken en feiten omtrent de vechtsporten die van belang kunnen zijn om te weten. Voor je het weet mis je een item waar je wellicht op naar op zoek was. Vechtsport Info is dan ook graag de verbindende factor voor allerlei zaken omtrent de vechtsporten.

Maak je eigen nieuws bij Vechtsport Info

Wij nodigen bij Vechtsport Info een ieder uit die wat te melden heeft over vechtsporten, wat wellicht niet altijd interessant lijkt kan best voor anderen een leuke bron van informatie zijn. Zo maken opkomende vechters gebruik van van Vechtsport Info om zichzelf te profileren, maar ook vechtsport scholen die hun nieuws brengen zoals vechtsport gala’s en evenementen of seminars. Iedereen die op zoek is vindt wel wat op Vechtsport Info. Meld ons je nieuws wij vermelden het graag. Vooral regionaal nieuws naast al het landelijk eis van belang, vertel je buurt wat er speel op het gebied van vechtsport dichtbij!

Vechtsport Info als je dagelijkse vechtsportnieuws bron

Bij veel mensen zijn wij al een dagelijkse must als het gaat om het brengen van vechtsportnieuws, wij hebben een grote vaste groep persoenen die dagelijks onze site checken voor nieuws en weetjes. Ook kun je ons via Facebook en Twitter volgen, kanalen die veel gebruikt worden om nieuws over vechtsport te vergaren.

 

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page