Telefoongesprek met MMA vechter redt leven fan! Columns
Columns

Telefoongesprek met MMA vechter redt leven fan!

Telefoongesprek met MMA vechter redt leven fan!

Telefoongesprek met MMA vechter Kevin Randleman redde leven van een fan!

Kevin Randleman was een speciaal mens. Niet alleen staat hij bekend om een van de meest verbazingwekkende overwinningen in de MMA-geschiedenis op Fedor Emelianenko, maar hij is ook een voormalige UFC Heavyweight kampioen. Toen hij in februari 2016 overleed, heeft de MMA wereld zijn verlies betreurd, en men vierde hij zijn leven in een uitstorting van liefde en verhalen van buiten de ring. Gisteren kwam een fan met de gebruikersnaam colossuskid op R / MMA en vertelde een geweldig verhaal over hoe Randleman hem eigenlijk van zelfmoord heeft afgepraat. Onderstaand is zijn persoonlijke verhaal.

Telefoongesprek met MMA vechter redt leven fan!

Weerhouden van zelfmoord

"Ik heb al een tijdje nagedacht over hoe ik dit verhaal zou vertellen; ik wilde er over vertellen omdat dit mensen met depressieve gedachten of zelfmoord plannen zou kunnen weerhouden".

"Rond december 2014 was ik in relatie met iemand die ik heel erg aanbad, we eindigden onze relatie omdat ik zij dacht dat ik haar bedroog met iemand anders. Terwijl we uit elkaar waren, begon ik mij depressief te voelen worden. Dit werd erger doordat ik haar via instagram en twitter constant zat te bekijken. Begin januari probeerden we dingen aan te pakken, maar ze wilde niets meer met me omwille van mijn fout".

15 januari was een dag dat ik nooit zal vergeten, het was de dag dat ik echt mijn leven zou beëindigen. Ik ging naar de winkel en kocht een touw, kwam terug naar huis en ging naar een gebied waar ik niet gevonden zou worden. Ik berichte via twitter dat "dit was het" en "ik kon het leven niet meer aan en wilde afscheid nemen, tot ziens". Nog geeneens 2 minuten later ontving ik een melding van twitter dat iemand me een bericht had had gezonden, het was Kevin Randleman".

Trouwe volger van zijn fans

Kevin volgde altijd zijn fans, ik tweede vaak met hem en vertelde dat ik een trouwe fan was. Hij heeft me gevolgd en mijn boodschap op twitter gezien. "Dank voor de steun, god zegene je". "He, bro, wat is er mis? Was zijn bericht aan mij". Ik stuurde hem een ​​boodschap waarin ik verklaarde dat ik het leven niet meer aan kon en dit het einde was. Zonder een tweede blik, bood hij aan 'wat is je telefoonnummer en laat me wat gevoel in je praten'. Ik kon niet serieus geloven dat Kevin mij zo veel wilde helpen. Ik heb mijn bericht verstuurd en ongeveer 2 minuten later zag ik een privé nummer, die mij belde.

"Met Kevin Randleman?' Ik zeimet tranen om mijn ogen. "Hallo? Marcus? Gaat het goed? 'Zei Kevin in paniek

"Kevin begon op me in te praten over de slechte situatie waarin ik was. Hij vertelde me hoe hij begreep hoe ik me voelde, hij vertelde wat van zijn verhalen over zijn Ruwe kindertijd. Ik vertelde hem over mijn problemen met verslaving aan porno en sexting. Ik legde uit wat er gebeurd is met mij en ex-vriendin".

Hij zei: 'Fouten gebeuren, het is hoe je groeit en leert van die fouten.

Hij vertelde ver over zijn leven, Dan Henderson en Kurt Angle waren de redenen waarom hij ging worstelen en Grieks-Romeinse stijl aannam. Hij vertelde me hoe zijn kinderen en echtgenote Elizabeth het Licht van zijn leven waren en maakte drie dingen bekend waarvoor ik dankbaar ben voor: "Gezin, Vrienden en Gezondheid"

Kevin bleef 35 tot 40 minuten met me aan de telefoon voordat ik hem vertelde dat ik het niet meer zou doen. Hij zei tegen mij: "Denk nooit dat je dit leven niet waardig bent, wees er zuinig op juist omdat we er maar één hebben". Wat ik deed, was het verwijderen van al mijn sociale media en tot op de dag van vandaag heb ik ook nog geen Facebook account meer. Ik ging naar een hulpverlener voor mijn problemen en werd een andere man.

Ik heb nooit de kans gehad om Kevin te ontmoeten, maar ik zal altijd wakker worden en naar de hemel kijken met een schreeuw en ik bedank hem elke dag nog voor het redden van mijn leven. Ik vetel dit, want als iemand problemen heeft, dan is er iemand die zorg geeft, ook al zijn we op het laagst van ons kunnen gekomen.

Postuum eerbetoon aan Kevin Randleman

Dit verhaal is niet alleen een aangrijpend postuum eerbetoon aan Kevin Randleman, maar staat als een baken voor iemand anders die moeite kan hebben met zelfmoord gedachten. Zelfs na zijn dood blijft Randmanns strijdersgeest de mensen om hem heen zegenen. Rust in vrede, Kevin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws