Super K1 Ernesto Hoost versus Jerome Le Banner op komst? Columns
Columns

Super K1 Ernesto Hoost versus Jerome Le Banner op komst?

Super K1 Ernesto Hoost versus Jerome Le Banner op komst?

De oude dagen van de K1 moeten herleven wij willen Ernesto Hoost tegen Jerome Le Banner zien

Een mail met deze opvallende subject titel ontvingen wij enige tijd geleden in onze redactie mailbox, echter bleef het daar niet bij. De afgelopen maanden worden wij stelselmatig gemaild door kickboks fans die het oude K1 graag weer zouden zien herleven, en niet zonder reden. Een van de opvallende mails was die met het verzoek of wij iets konden betekenen in het opzetten voor een gevecht tussen Ernesto Hoost en Jerome Le Banner, twee absolute grootheden uit de tijd van de K1 die enkele jaren achtereen hoogtij vierden.

Super K1 Ernesto Hoost versus Jerome Le Banner op komst?

Het wordt tijd dat de K1 naar Nederland komt en dan willen wij de oude helden zien

Wat opviel bij de mail over een eventuele matchup tussen Hoost en Le Banner dat deze eens niet anoniem was, en wij konden contact opnemen als wij vragen hadden. Zo gezegd zo gedaan en een van onze redacteuren klom in de telefoon om de achterliggende gedachten te achterhalen van dit ambitieuze verhaal. Als snel werd duidelijk dat er een grote groep vechtsport fans is die terug verlangt naar de toernooien waar Peter Aerts, Remy Bonjasky, Badr Hari en natuurlijk Hoost en Le Banner schitterden. Dus leek het hen goed wat lawaai te maken en ons als toonaangevende vechtsport site te benaderen en hulp te vragen. Natuurlijk willen wij graag helpen, maar zijn wij geen matchmakers, waarop de vraag kwam maar mogen wij dan wel een oproep doen? Waarom niet, vragen kan geen kwaad.

Wij willen Ernesto Hoost versus Jerome Le Banner

Oproep: Wie gaat ons helpen, want er komt nogal wat bij kijken, het is niet simpel even een zaaltje huren de twee vechters uitnodigen en hoppa luidt de bel. Nee het vergt nogal wat kennissen financiële backup om dit Super K1 gevecht gestalte te geven. Dat veel mensen dit gevecht zullen willen zien is ons inmiddels wel duidelijk geworden, aldus ons contact die hierbij het verzoek doet aan een ieder die zich geroepen voelt de organisatie etc op zich te nemen. Maar nu rest de vraag, willen beide vechters dit ook? Uit bronnen hebben wij begrepen dat de wil er zeker is. Dus wie pakt de handschoen op?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws