Stap zelf in de ring met de beste MMA vechters - Vechtsport Info
Home / Columns / Stap zelf in de ring met de beste MMA vechters

Stap zelf in de ring met de beste MMA vechters

Daag de beste MMA vechters uit en win

Heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt als je de Octagon zou binnen stappen, het strijd toneel van het beruchte MMA. Ja vast heb je daar wel eens over gedacht, maar hoe kom je er zonder kleerscheuren en blessures weer ongeschonden uit? Daar heeft Sony de oplossing voor, haar Playstation 4 spel UFC 2 neemt je me in de ring der groten. En kun je veilig vanuit je luie stoel proberen de beste MMA vechters te verslaan.

Net als zijn voorganger, vangt EA Sports UFC 2 vangt al de pracht en praal van de grootste vechtsport op het ogenblik Mixed Martial Arts’. Dit is bloedig en wreed entertainment, en EA Canada vangt de essentie van het geliefde spektakel, tot in de kleinste details. Nu zijn wij bij Vwchtapot-Online.nl natuurlijk liever zelf actief in de dojo net als onze bezoekers maar wij werden getipt door een van onze jongere bezoekers. Dus bekeken wij dit spel eens wat nauwkeuriger en lieten ons verbazen door de kwaliteit en echtheid.

Het zit hem in de details

Details zoals de manier waarop de camera draait rond de achthoek en, ten overstaan van een rauwe menigte van dronken fight fans, Bruce Buffer centraal staat te loeien uit zijn vertrouwde lijnen met al het enthousiasme die we gewend zijn van de Veteraan Voice of the Octagon. Ervaar hoe het publiek brult en vechters als de beruchte Ier Conor McGregor volgen tot zijn volgende tegenstander, Joe Rogan met manische ijver en vuistslagen veranderd in een bloedige hoop.

UFC 2 is een prachtige video game. Elk van de 250-plus strijders zijn griezelig levensecht, van sterren zoals Ronda Rousey en Jon Jones, tot en met strijders die nog een voet in de achthoek moeten zetten, zoals de voormalige WWE superster CM Punk. En ze allemaal gaan met een indrukwekkende vloeibaarheid; ellebogen, roundhouse kicks, en Superman stoten zijn slim geanimeerd, een verbinding met tastbare kracht.

Laat je spierballen zien

Deze martial kunstenaars zullen gewond raken en blauwe plekken met verrassende nauwkeurigheid zijn te zien.  Spierballen te laten rollen onder de oppervlakte van de huid, het vlees wat ribbels veroorzaakt bij elke trap of stoot, het is net echt. Vliegende knieën slaan schedels met een verontrustende plof tot gort met een uitbarsting van lichaamsvloeistoffen, en gevechten worden vaak afgewerkt met de knik van de knieën, of verergerde tikken om het breken van het bot te voorkomen. Het is fantastisch om naar te kijken en om te spelen natuurlijk, maar niets kan toch het echte vechten in een ring vervangen!

 

 

 

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page