Sporters Begeleiding Op Spirituele Basis; De kracht van de gedachten Columns
Columns

Sporters Begeleiding Op Spirituele Basis; De kracht van de gedachten

Sporters Begeleiding Op Spirituele Basis; De kracht van de gedachten

De kracht van de gedachtenKarel Haakman heeft als iedereen heb het nodige meegemaakt in zijn leven en dat heeft ervoor gezorgd dat zijn leven bepaalde wendingen heeft genomen.

Iedere sporter weet dat je door goed en veel trainen tot grote en mooie prestaties kunt komen. Een beetje doorzettings- en incasseringsvermogen helpen daar prima bij. Maar we weten ook allemaal dat het mentale vermogen vaak net dat extra zetje kan geven om nog beter te presteren.

Je hoort vaak dat mensen die goed in ‘hun vel zitten’, rust en kracht uitstralen. En als je zo de ring instapt sta je vaak al met 1-0 voor. Die uitstraling is een extra wapen in de strijd en dat kun je vrij eenvoudig leren. Eerst moet je jezelf leren kennen, met al je minnen en plussen.

Zelf acceptatie van groot belang

Als je jezelf kunt accepteren zoals je bent dan oordeel je ook niet meer en is je hoofd vrij om naar je gevoel te luisteren. Dat gevoel zit in je energieveld en dat kun je ontwikkelen met de kracht van de gedachten en daardoor kun je het ook onder controle krijgen en besturen. Je kunt er dus mee leren werken.

Nu zitten we in de gevoelige hoek en dat zal niet iedereen direct accepteren. Maar als je naar de grote kampioenen kijkt dan zal je merken dat het vaak hele gevoelige personen zijn. Sommigen zelfs heel spiritueel. Voor mij is spiritualiteit niets anders dan bewust zijn dat je leeft.

Uitgaan van je eigen kracht

Uitgaan van je eigen kracht, je gevoel volgen en luisteren naar je hart. Hoe moet je dat in de sport zien? Als je goed getraind bent en je techniek is in orde dan komt dat het beste tot uiting als je vanuit je gevoel werkt. Met andere woorden, je hoeft er niet bij na te denken. Je techniek werkt prima samen met je gevoel. Op het moment dat je na gaat denken over je volgende zet ben je altijd te laat en dat kan letterlijk een gevoelige zaak zijn. Let er maar eens op.

Over Karel Haakman

Karel Haakman heeft als iedereen heb het nodige meegemaakt in zijn leven en dat heeft ervoor gezorgd dat zijn leven bepaalde wendingen heeft genomen. Nieuwsgierig naar het hoe en waarom van deze veranderingen is hij in aanraking gekomen met spiritualiteit, het paranormale en mediumschap. Hij heeft zich door middel van intuïtieve trainingen en opleidingen in mediumschap hier verder in verdiept. Veel topsporters, mensen, maar bekende Nederlanders vinden hun weg naar Karel Haakman, wil je meer weten over wat hij voor jou zou kunnen doen ga dan naar zijn websites: www.karelhaakman.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws