SHOPPEN: ONE Championship koopt supermarkt met kickboksers leeg - Vechtsport Info
Home / Columns / SHOPPEN: ONE Championship koopt supermarkt met kickboksers leeg

SHOPPEN: ONE Championship koopt supermarkt met kickboksers leeg

ONE Championship is op een aardige kooptocht als het om nieuwe vechters gaat.

De snelst groeiende vechtsport organisatie ONE Championship is flink aan het shoppen geslagen en lijkt ondanks de wereldwijde corona pandemie haar vechters stal flink uit te breiden. Deed de organisatie voorheen al een aantal strategische aankopen, dan doen zij er nu een schepje bovenop.

Veel bekende vechters

Vandaag maakte ONE bekend dat kickbokser Bogdan Stoica zich heeft aangesloten en zijn broer Andrei volgt naar ONE. Afgelopen week werd bekend dat ONE ook twee GLORY Kickboksers binnen heeft getrokken, zwaargewicht en voormalig tegenstander van Rico Verhoeven Guto Inocente en voormalig kampioen Sittichai Sitsongpeenong.

Grote namen ook in het MMA voegden zich al bij ONE, veel Nederlandse vechters vonden ook al hun weg naar de organisatie van oprichter en CEO Chatri Sityodtong. Namen als Nieky Holzken, Andy Souwer spreken tot de verbeelding. Ook enkele kampioenen van Nederlandse bodem heeft ONE al voortgebracht zoals Regian Eersel en Ilias Ennahachi.

Stilte voor de storm

De vijver waar ONE in vist is onder andere die van de UFC, GLORY Kickboxing, Enfusion, en andere grote organisaties. Tot nu toe is het wel stil welk lot de vechters wacht. Critici melden onze redactie dan ook: “je kunt de hele wereld leegkopen maar als er geen gevechten zijn heb je er nog niets aan.”

Er wordt gezegd dat ONE nog een aantal grote namen gaat tekenen uit de vechtsportwereld, een van de namen die circuleren is die van een bekende vrouwelijke voormalig kickboks kampioene (naam bekend bij de redactie). Deze zou haar contract hebben uitgediend maar zit nog vast aan een 90 dagen clausule waarin zij geen andere verbintenis mag aangaan.

Bekijk ook

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page