SELF MADE CHALLENGE TER ONDERSTEUNING VAN GEHANDICAPTE VECHTSPORTBEOEFENAARS - Vechtsport Info
Home / Columns / SELF MADE CHALLENGE TER ONDERSTEUNING VAN GEHANDICAPTE VECHTSPORTBEOEFENAARS

SELF MADE CHALLENGE TER ONDERSTEUNING VAN GEHANDICAPTE VECHTSPORTBEOEFENAARS

Het goede doel: The “Association of Challenge and Persistence for Persons with Special Abilities” from Morocco.

Twee jaar gelden heb ik een zwaar auto ongeluk gehad. Op een haartje na was ik er geweest. Zes gebroken ribben, gebroken borstbeen en nog andere verwondingen. In deze twee jaar heb ik zelf niet echt kunnen trainen. Het enige wat ik heb gedaan is wat padstraining met wedstrijdvechters en coaching.

Nu ben ik echter op een punt aangekomen dat ik door het niets doen en lekker eten weer drastisch af moet vallen. Dit wil ik gaan combineren met een weddenschap voor het goede doel met al mijn 5000 Facebookvrienden uit de vechtsportwereld.

SELF MADE CHALLENGE TER ONDERSTEUNING VAN GEHANDICAPTE VECHTSPORTBEOEFENAARS

DE WEDDENSCHAP:

Op 31 december 2017, dus in precies 3 maanden tijd, weeg ik -90kg en heb een sixpack. Nu op dit moment weeg ik 110kg. Onderstaand een foto van mij genomen op afgelopen maandag plus een foto van mijn gewicht afgelopen maandag.

Iedereen kan op mijn Facebookside schrijven wat hij gaat doneren als het mij lukt op 31 december 2017 -90kg te wegen en een sixpack te hebben. Indien ik het doel haal gaat al het gedoneerde geld naar de: ASSOCIATION OF CHALLENGE AND PERSISTENCE FOR PERSONS WITH SPECIAL ABILITIES

Dit is een Marokkaanse associatie, zij geven onder andere wereldwijd vechtsportdemonstraties om hun associatie onder de aandacht te brengen (zie foto onder). DUS: schrijf op mijn Facebook site wat je voor deze mensen over hebt en ik ga mijn uiterste best doen het doel te bereiken!!!! Het maakt niet uit of je €1,- wilt doneren €1000,-, alles is welkom!!

OP HET MOMENT DAT IK DIT DOEL HEB BEREIKT MOET HET AFGESPROKEN BEDRAG WORDEN OVERGEMAAKT. NIET EERDER!!

Voor het helpen van deze mensen wordt ik tevens ondersteund door Vechtsportinfo.nl. Op deze site zullen regelmatig kleine verslagen verschijnen over mijn vooruitgang (of afgang ? ).

IK BEN NOG OP ZOEK NAAR EEN LEVERANCIER/WINKEL VAN VOEDINGSSUPPLEMENTEN DIE ME VOOR DIT DOEL WILLEN SPONSOREN MET SUPPLEMENTEN!!!

In ruil daarvoor wordt in al mijn videofilmpjes (die gemiddeld 3000 keer worden bekeken) hun merk naar voren gebracht en ook ik zal tijdens mijn werk (training en coaching) in binnen- en buitenland hun T-Shirt dragen!

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page