Ruben Sibma; het verborgen fenomeen! Columns
Columns

Ruben Sibma; het verborgen fenomeen!

Ruben Sibma; het verborgen fenomeen!

Een kleine 2 jaar geleden verhuiste MMA vechter Ruben Sibma naar Zweden!

Simba deed dit om zich daar full-time op de vechtsport te richten. Zoals eerder door de redactie vermeldt heeft Ruben zijn eigen sportschool waar Hij zelf ook elke dag traint. Zijn plan om via MMA-land Zweden groot te worden wordt steeds meer manifest. Zoals wij reeds eerder hebben vermeldt staat Ruben 10e februari op 1 van Europas grootste MMA galas. Daarbij hebben wij onlangs ook nog eens vernomen dat Ruben momenteel pronkt op 1 van de officiele affisches van dit grootste Gala.

Ruben Sibma; het verborgen fenomeen!

Ruben Sibma, 29 jaar oud en al zijn hele leven een vechter in de goede zin van het woord

Geen ruzies of ordinair op straat, nee altijd in sportrieve termen. Gerust mag Ruben een verborgen fenomeen worden genoemd, daar Hij nooit op een officieel Nederlands gala heeft gestaan. Altijd gesteund door zijn ouders in zijn keuzes, maar Mede door het feit dat de omgeving waarin deze 'underground king' is opgegroeid verre van vechtsport minded was heeft Ruben nooit écht kunnen shinen.

Ruben trainde in Nederland bij top Gyms

Naast het veel meer geaccepteerde voetbal waarin hij zijn vechters hart absoluut niet kwijt kon, is het bloed toch altijd gekropen waar het niet gaan kon. Als hobby en 'erbij' trainde Ruben in Almelo bij twee top gyms. Zoals gezegd niet structureel en altijd op eigen houtje. Daarbij heeft Ruben ook in zijn jongere jaren niet onverdienstelijk aan judo gedaan en zal hij dit kunnen gebruiken in zijn huidige carrière. Nu blijkt deze verborgen schat eindelijk gevonden en zal Hij zijn MMA debuut maken op IRFA MMA GALA 13 in Uppsala Zweden.

Volg Ruben op zijn weg naar de top, klik hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws