Rico vs Badr is hot: Laten we de andere vechters niet vergeten – Vechtsport Info
Home / Columns / Rico vs Badr is hot: Laten we de andere vechters niet vergeten

Rico vs Badr is hot: Laten we de andere vechters niet vergeten

Rico vs Badr is hot: Laten we de andere vechters niet vergeten

Al dagen staat het kickboks event tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in het spotlicht, maar er vechten nog meer top atleten in het Gelredome en daarbuiten.

Je kunt er niet omheen, heel Nederland adem Rico vs Badr in en uit, maar wat met de andere vechters die dit weekend in actie komen. Om te beginnen staan er op hetzelfde event nog een aantal toppers van Nederlandse bodem in de ring, of die hun basis in ons land hebben.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven krijgt gunstig voorteken in strijd tegen Badr Hari

Wij sommen ze even voor u op, Kevin van Heeckeren, Donovan Wisse, Jahfarr Wilnis, Michael Duut, Serhiy Adamchuk, Ertugrul, Bayrak, Zakaria Zouggary, Mohammed Jaraya, Massaro Glunder en Luis Tavares. Allen komen in actie tijdens het event wat in 3 delen is verdeeld, GLORY 74 Superfight Series, GLORY 74 en natuurlijk GLORY Collision 2.

K-1 gevecht in Engeland

Naast deze vechters is er nog een Nederlander, die in actie komt, Steve Reezigt van het team van K-1 kickboks legende Peter Aerts. Reezigt vecht in Engeland tegen Amir Subasic, de oorspronkelijke tegenstander van Reezigt, Dawid Zoltaszek moest afzeggen wegens een blessure.

Het gevecht van Reezigt is ook een ware zwaargewicht knaller op de befaamde K-1 kickboks regels. Het beloofd een spannende pot te worden en is in Engeland groots aangekondigd. Reezigt is favoriet voor deze wedstrijd die waarvan hij zelf zegt niet te lang zal duren, een knock-out ligt om de hoek.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page