🎥 | NEERGESTOKEN MMA-VECHTER: 'Het had anders kunnen aflopen' - Vechtsport Info
Home / Columns / 🎥 | NEERGESTOKEN MMA-VECHTER: ‘Het had anders kunnen aflopen’

🎥 | NEERGESTOKEN MMA-VECHTER: ‘Het had anders kunnen aflopen’

Een groep van 8 mannen bewapend met messen vielen in 2018 MMA-vechter Louis Nicholson aan. Nicholson liep zware verwondingen op maar knapte op.

Nicholson die een amateur MMA-vechter is had zijn zinnen gezet op een prof carrière bij een van de grote organisaties. Echter gooide de steekpartij roet in het eten. Hij vocht zijn laatste partij in april 2019 en is sindsdien niet meer actief geweest.

Een donkere dag

Over de dag dat hij neergestoken werd zegt Nichols; “het was een rare dag, gevaar komt overwacht, het kan zomaar afgelopen zijn. ” Nichols werd omringd door 8 met messen gewapende overvallers die zijn bezittingen eiste.

‘Ik zei eigenlijk dat ik klaar was om te vechten omdat ik mijn spullen aan niemand zou geven het was waarschijnlijk een domme zet, en dat besef ik nu.” Het kwam tot een handgemeen, waar Nichols gestoken werd zelfs onder zijn oksel wat zijn dood had kunnen betekenen.

Wees verstandig

“Ik probeerde op te staan ​​en het lukte me nog om er twee met twee stoten naar de grond te krijgen, maar het waren er veel. Toch vluchtten ze allemaal: “blijkbaar 8 vs. 1 was niet zo’n groot voordeel voor hen ”, voegde hij eraan toe.

De daders zijn nooit gepakt, toch ziet Nichols een toekomst in het vechten. Weliswaar als coach en niet als vechter. “Ik help nu mensen hun angsten te overwinnen en slachtoffers van mishandelingen kracht te geven, weerbaar te maken. Een ding is zeker als vechter wil je terug knokken maar het is niet altijd verstandig.”

Aangeleverde copy

Bekijk ook

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page