NARE VERRASSING UFC LIVESTREAM: KIJK.nl kapt er mee
Home / Columns / NARE VERRASSING UFC LIVESTREAM: KIJK.nl kapt er mee

NARE VERRASSING UFC LIVESTREAM: KIJK.nl kapt er mee

Zo zit je lekker op je laptop naar UFC on ESPN 12: Poirier vs Hooker te kijken, krijg je ineens zwart beeld. Gevolg je mist een heel stuk van een aantal gevechten.

Veronica stond een tijd geleden flink onder vuur om de live stream uitzendingen van de UFC gevechten. In sommige gevallen niet geheel onterecht, maar soms ook als afzeik moment voor enkel keyboard warriors. Nu willen wij het niet opnemen voor Veronica, maar mogen we onze handen dicht knijpen dat we überhaupt nog gevechten kunnen zien.

Dat even als compliment naar Talpa voor gratis het blijven uitzenden van de UFC. De tv uitzendingen verschoven naar SBS9, waren daar een tijdje uit de lucht en kwamen weer terug. Voor diegene die het niks uitmaakt op tv of via livestream te kijken, op mobiel of met de laptop op schoot geen probleem.

Tegenvaller

Echte UFC fans kijken overal via elk kanaal dat maar beschikbaar is. Journalisten hebben alles open staan, tv en livestream, handig om een gevecht te verslaan. Sommige fans kijken noodgedwongen op hun werk of elders en dan vaak via livestream.

Echter schoot bij enkele de schrik om het hart toen ineens de livestream stopte en als boodschap te zien was “Helaas kan de video niet worden afgespeeld?”

Vreemd geval

Het was ons als redactie al eerder opgevallen bij de laatste 2 events maar zondagnacht was het weer raak. Ook in de mailbox kwamen vragen en boze reacties van UFC fans die vragen hoe dit kan. “Het komt vooral voor als je het beeld wil refreshen, dan wordt je er uit gegooid, dit kan toch niet?”

“Wat is dat nu zit je UFC op je mobiel te kijken wordt je ineens geblokkeerd, nou toen maar via een web browser gekeken maar pas na 15 minuten,” aldus enkele van de reacties. Ook onze redactie moesten switchen van browser want opnieuw blijven refreshen leek niet te helpen. Dus op naar de tv om verder te kijken.

Complimenten

Maar goed, zoals gezegd mogen we niet klagen, met wat kunst en vliegwerk toch nog kunnen kijken ook al misten wij en stuk van het main event tussen Dustin Poirier en Dan Hooker. Er is ook nog de terugkijk mogelijkheid via Veronica.tv. Alhoewel deze ook anders is dan voorheen.

Geen losse gevechten meer, maar het hele event terug kijken. Toch nog even een compliment voor Veronica, de fans zijn blij en dat is goed. Keep on the good work, but fix the livestream.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page