Naakte vechtsportster slaat aanranders van zich af! Columns
Columns

Naakte vechtsportster slaat aanranders van zich af!

Naakte vechtsportster slaat aanranders van zich af!

Vechtsport in je blootje, nieuwe rage of bittere noodzaak?

Naakte vechtsportster slaat aanranders van zich af! Het zou zomaar een kop in de krant kunnen zijn. En hoe vaak komt het in de praktijk niet voor dat vrouwen worden aangevallen terwijl ze in de veilige omgeving van hun huis zijn? Personen die met kwade intenties inbreken voor geldelijk gewin of seksuele lust kunnen wel eens van een koude kermis thuis komen.

De naakte waarheid

Het vergt nogal wat moed om jezelf te verdedigen als vrouw (in je blootje), je voelt je dan extra kwetsbaar, maar ben je dat ook? Sommige vrouwen zouden het beste kunnen rennen voor hun leven, terwijl andere juist de moed opvatten de aanvallers te bestrijden. Naakt of niet, maar doe het weloverwogen. Vergeet niet dat het verrassing effect een voordeel heeft, want wie verwacht er nu een naakte vrouw die terug vecht en je helemaal total loss slaat als aanrander of inbreker.

Naakt trainen op sportscholen

Er zijn sportscholen waar naakt getraind wordt, natuurlijk sex gescheiden dus vrouwen groepen maar ook mannen. De laatste groep en dan vooral homosexuele mannen worden vaak geconfronteerd met geweld terwijl ze nakt zijn. Neem als voorbeeld de homo ontmoetingsplaatsen waar men wel eens wordt heen gelokt en afgetuigd! Dus zijn er gym's die in dit gat zijn gesprongen en naakt vechtsport beoefenen aanbieden.

Het voor en nadeel van naakt vechten

Overal kleven voor en nadelen aan, zo ook aan het naakt vechtsport beoefenen. Het groet voordeel is dat men als aanvaller nergens een grip punt heeft zoals kleding, een nadeel je kunt geen beschermende middelen zoals een steekvest verbergen, want je bent tenslotte naakt. Een ander voordeel is dat je sneller bent, kleding kan immers belemmerend werken.

Naakte vechtsporten wat voor u? Informeer eens bij de sportschool in de buurt of zij dit aanbieden, wellicht is dit een optie voor u?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws