Mike Tyson als scheidsrechter bij MMA-wedstrijd (video) – Vechtsport Info
Home / Columns / Mike Tyson als scheidsrechter bij MMA-wedstrijd (video)

Mike Tyson als scheidsrechter bij MMA-wedstrijd (video)

Bokslegende Mike Tyson was een formidabele bokser op zijn hoogtepunt, dus je zou verwachten dat hij als scheidsrechter veel respect zou afdwingen.

Wat veel boksfans vaak niet weten is dat Mike Tyson tijdens en na zijn boks carrière wel eens een uitstapje maakte, zoals het spelen van scheidsrechter. Tyson verdiende ooit $ 3,5 miljoen als scheidsrechter voor de WrestleMania 14 wedstrijd tussen Shawn Michaels en Stone Cold Steve Austin in 1998.

Dit was kort nadat zijn bokslicentie werd ingetrokken. Iets later in 2006 stapte Tyson in Engeland de MMA-kooi in om een wedstrijd te overzien bij World Cage Fighting Championship. Toch gaf het WCFC niet $ 3,5 miljoen uit.

Prijsvechter

Echter is Tyson een grote fan van het MMA-vechten en de UFC. “Ik hou enorm van UFC. Hoe kun je geen fan zijn? Ze vechten zoveel in de UFC, je ziet het het hele jaar door, en je moet gewoon een fan willen zijn. Als je geen fan bent, ben je niet cool,”aldus Tyson.

Het optreden in Manchester kwam een ​​jaar nadat hij zich terugtrok en waar hij rijkelijk werd betaald om tegen Julius Francis te vechten. Tyson stopte met boksen in 2005 na een verlies tegen Kevin McBride en gaf publiekelijk toe dat hij alleen voor het geld had gevochten.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page