Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar – Vechtsport Info
Home / Columns / Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar

Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar

Dat Mike Passenier als trainer van veel bekende vechters een veel gevraagd persoon is voor seminars, is men in Duitsland ook niet ontgaan. Afgelopen weekend was Mike met enkele mensen van zijn team aanwezig op een tweedaags seminar georganiseerd in Freiburg door Exit Asia Kickboxing-MMA, van de promotors Nils Luton en Francy Thelion.

Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar

Grote opkomst

Voor de seminars had men rekening gehouden met 40 tot 50 personen (twee per dag) maar dit aantal werd flink overschreden. Vechters en geïnteresseerden van alle leeftijden deden mee zoals de 62 jarige Andreas. Het kon hem niet gek genoeg en trainde de volle twee dagen mee, en won hiermee flink wat respect. De seminars van Mike Passenier zijn altijd vol van actie en tips, wat beter dan te leren van een van de beste trainer/coaches die de vechtsport wereld rijk is.

Twee dagen lang afzien

Niemand werd ontzien en men moest flink door het stof in de pittige trainingen die Passenier de deelnemers oplegde. Zo kreeg men een voorproefje van het in Mike’s Gym er aan toe gaat. Veel vechters uit Nederland trainen bij verschillende gym’s en ook Mike’s Gym wordt vaak aangedaan. Echter weten wij uit ervaring dat je heel wat in je mars moet hebben om de trainingen te doorstaan, je wordt immers niet zomaar een Badr Hari, Murthel Groenhart of een Anissa Haddaoui tenslotte.

Overigens kun je als geïnteresseerde of vechter gewoon eens mee trainen bij Mike’s Gym, je hoeft dus niet te wachten op een seminar.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page