Home / Columns / Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar

Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar

Dat Mike Passenier als trainer van veel bekende vechters een veel gevraagd persoon is voor seminars, is men in Duitsland ook niet ontgaan. Afgelopen weekend was Mike met enkele mensen van zijn team aanwezig op een tweedaags seminar georganiseerd in Freiburg door Exit Asia Kickboxing-MMA, van de promotors Nils Luton en Francy Thelion.

Mike Passenier veroverd Duitsland met tweedaagse seminar

Grote opkomst

Voor de seminars had men rekening gehouden met 40 tot 50 personen (twee per dag) maar dit aantal werd flink overschreden. Vechters en geïnteresseerden van alle leeftijden deden mee zoals de 62 jarige Andreas. Het kon hem niet gek genoeg en trainde de volle twee dagen mee, en won hiermee flink wat respect. De seminars van Mike Passenier zijn altijd vol van actie en tips, wat beter dan te leren van een van de beste trainer/coaches die de vechtsport wereld rijk is.

Twee dagen lang afzien

Niemand werd ontzien en men moest flink door het stof in de pittige trainingen die Passenier de deelnemers oplegde. Zo kreeg men een voorproefje van het in Mike’s Gym er aan toe gaat. Veel vechters uit Nederland trainen bij verschillende gym’s en ook Mike’s Gym wordt vaak aangedaan. Echter weten wij uit ervaring dat je heel wat in je mars moet hebben om de trainingen te doorstaan, je wordt immers niet zomaar een Badr Hari, Murthel Groenhart of een Anissa Haddaoui tenslotte.

Overigens kun je als geïnteresseerde of vechter gewoon eens mee trainen bij Mike’s Gym, je hoeft dus niet te wachten op een seminar.

Bekijk ook

Vechten is niet voor iedereen weggelegd

MMA & KICKBOKSEN: Van verbod tot volkssport en acceptatie

Foto: Pixabay Free Vechtsporten als MMA en Kickboksen zijn niet meer weg te denken, dat ...

Badr Hari naar de Olympische spelen: Waarom zo negatief?

De Telegraaf maakte er donderdag voorpaginanieuws van dat Badr Hari aangedragen zou worden voor deelname aan de Olympische Spelen

DOPING: Welke verboden middelen gebruiken vechtsporters?

Er wordt veel gesproken over doping, maar welke middelen gebruiken vechtsporters zoal om sterker te worden.