LEEN MATERIAAL GYMS: Bokshandschoenen bron coronavirus – Vechtsport Info
Home / Columns / LEEN MATERIAAL GYMS: Bokshandschoenen bron coronavirus

LEEN MATERIAAL GYMS: Bokshandschoenen bron coronavirus

Het Corona monster heeft nu eindelijk de sportschool deuren doen openen. Na veel stoeien en vechten met autoriteiten en het aanpassen van regels mag de leerling weer naar binnen.

Het worden interessante tijden in de sportscholen. De hygiëne maatregelen zullen strenger zijn dan ooit en zelfs het douchen blijft is een hekel punt. Maar ja we moeten verder dus alle schouders eronder en aan de slag. Veel trainingen zijn, naar ik hoop, weer volgepland.

Toch is er een puntje waar ik mij wel afvraag wat nu de regels zijn; mogen de sporters nu wel of niet leen materiaal gebruiken? Leen bokshandschoenen en scheenbeschermers worden door veel mensen gedragen en houden van iedere gebruiker lichaamsvocht of erger vast.

Infectie bron

Dit kan een besmettingsbron vormen. Althans dat is de logische gedachten want er zijn al veel mensen bij mij in de zaak geweest die schimmel hadden gekregen, allergieën opgelopen of zelfs infecties van het leen materiaal.

Tot op heden hebben we geen autoriteit een standpunt hierover zien innemen en we moeten dus aannemen dat het gewoon mag toch? Wat niet duidelijk verboden is, moet kunnen. Of toch niet? Graag horen we jou mening en als de autoriteiten durven ook een duidelijke uitspraak van die kant aub.

Bijdrage: Arnaud van der Veere

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page