Kickboks Fan Anna Abbring won gratis kaarten voor WFL Final 16 - Vechtsport Info
Home / Columns / Kickboks Fan Anna Abbring won gratis kaarten voor WFL Final 16

Kickboks Fan Anna Abbring won gratis kaarten voor WFL Final 16

Wij hadden vorige week de eer enkele gratis kaarten voor WFL Final 16 weg te geven aan de bezoekers van onze site.

Anna Abbring was een van de gelukkige winnaars! Echter werden wij gebeld door WFL dat Anna ook bij een andere partij kaarten gewonnen had namelijk via Houssin El Bouchehati en John Mo, dus werd ons gevraagd of wij onze kaarten nog eens wilde verloten. Dat vonden wij geen probleem, en maakte er een jonge kickboks fan gelukkig mee. Anna stuurde ons een bedankje….

Kickboks Fan Anna Abbring won gratis kaarten voor WFL Final 16

The day after…

Beetje bijkomen, want het was 2 uur voordat we weer thuis waren…Ik heb een fantastische dag gehad, en de rit vanuit Groningen was de moeite waard, en we hadden een prachtig plekje, en zagen de vechters van dichtbij opkomen, want we zaten vrijwel naast het gedeelte waar ze opkomen. Mooie partijen gezien, mindere partijen,,,dubieuze partijen, maar al met al genomen was het een hele gezellige dag, die de boeken ingaat als onvergetelijk.

Kickboxgala’s is voor mij een reunie

Jammer dat Boy Boy Martin niet met de winst naar huis ging, en voelde alsof hij berooft was van zijn winst, met alle respect voor Fred Sikking, want hij is een goede vechter.Het was goed georganiseerd, en de beveiliging was uitstekend. Jammer dat ik veel bekenden van me niet heb gezien, maar hoop ze de next time weer tegen te komen. Kickboks gala’s zijn voor mij een reunie, mede omdat ik zelf altijd kickboxer ben geweest. Ik ben in 1983 begonnen bij Budocentrum in Groningen, om mee te gaan naar Mejirogym Groningen…die toen van de grond kwam, en daar assistent trainer werd. Vandaar met mijn sensei Anne Beukema ( R.I.P ) naar Chikara gegaan, om daar nog jaren met veel plezier te trainen.

Extra motivatie om door te blijven gaan met de sport

Stagetrainingen met o.a Peter Aerts en Fred Royers gaven de extra motivatie om door te blijven gaan met de sport waar ik zoveel liefde voor heb, en Ik nog steeds actief ben in het kickbox gebeuren, op zowel social media, als fervente bezoeker van kickboxgala’s, en ook al ben ik inmiddels 51 jaar, de liefde voor mijn sport zit diep, en zit in mijn bloed…het gaat nooit meer over. En hoop nog vele jaren plezier te mogen beleven in alle facetten van deze mooie sport, en dat we nog veel mooie dingen mogen gaan zien van alle up coming talents!

Mijn dank voor de kaarten van deze mooie gala, die inmiddels alweer achter mij ligt, en mij verheug op de altijd mooie gala Enfusion in Groningen, op 18 november die ook altijd weer de moeite waard is om te bezoeken, en ook daar ga genieten van alle spektakel. Nogmaals dank voor de gewonnen kaarten, het is gewaardeerd! Osu!

Anna Abbring

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page