Home / Columns / Khabib vs Mayweather: 4 mei 2019, wat vindt u ervan?

Khabib vs Mayweather: 4 mei 2019, wat vindt u ervan?

De geruchten machine is losgeslagen sinds bekend is dat Floyd Mayweather tegen een Japanse kickbokser de ring in gaat. Khabib Nurmagomedov zou de volgende in de rij zijn om de bokshandschoenen op the men tegen  ‘Money”.

Een van de voorstanders van een Khabib vs Floyd wedstrijd is MMA Team Dagestan, die op twitter de boodschap plaatste dat 4 mei een reële datum zou zijn voor een gevecht in Grozny, Rusland.

“Nurmagomedov: Vechten met Floyd? Het is mogelijk na het einde van het contract met de UFC. Dit is interessant, niet alleen voor ons, maar ook voor serieuze investeerders. Dit kan gebeuren op 4 mei in Grozny, ” meld MMA Team Dagestan.

Kans

Maar is er een kans dat een dergelijk gevecht plaats zal vinden? Als het aan beide vechters ligt wel. Een van de grote overtuigers zal geld zijn, zowel Khabib als Mayweather hebben aangegeven een gevecht te overwegen als het geld er naar is.

Maar zit het publiek te wachten op een dergelijk gevecht? Wat vindt u, is het een gevecht wat de boeken in zal gaan, of moet men het niet eens overwegen?

Bekijk ook

Gevaar uit Azië? ONE Championship koopt Nederlandse vechters op

ONE Championship lijkt op ramkoers, de organisatie koopt de ene na de andere Nederlandse vechter op.

Douche in de sportschool niet ‘zonder’ slippers (Column)

Je zult nooit meer blootsvoets in de sportschool douchen nadat je dit hebt gelezen Er ...

Bibob: waarom kickboksen wel en voetbal niet? (column)

De Wet Bibob staat voor de ‘Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur’. Bibob is ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT