Home / Columns / Khabib vs Mayweather: 4 mei 2019, wat vindt u ervan?

Khabib vs Mayweather: 4 mei 2019, wat vindt u ervan?

De geruchten machine is losgeslagen sinds bekend is dat Floyd Mayweather tegen een Japanse kickbokser de ring in gaat. Khabib Nurmagomedov zou de volgende in de rij zijn om de bokshandschoenen op the men tegen  ‘Money”.

Een van de voorstanders van een Khabib vs Floyd wedstrijd is MMA Team Dagestan, die op twitter de boodschap plaatste dat 4 mei een reële datum zou zijn voor een gevecht in Grozny, Rusland.

“Nurmagomedov: Vechten met Floyd? Het is mogelijk na het einde van het contract met de UFC. Dit is interessant, niet alleen voor ons, maar ook voor serieuze investeerders. Dit kan gebeuren op 4 mei in Grozny, ” meld MMA Team Dagestan.

Kans

Maar is er een kans dat een dergelijk gevecht plaats zal vinden? Als het aan beide vechters ligt wel. Een van de grote overtuigers zal geld zijn, zowel Khabib als Mayweather hebben aangegeven een gevecht te overwegen als het geld er naar is.

Maar zit het publiek te wachten op een dergelijk gevecht? Wat vindt u, is het een gevecht wat de boeken in zal gaan, of moet men het niet eens overwegen?

Bekijk ook

Volg vandaag ons ‘GLORY 62 video blog’ vanuit Rotterdam Ahoy

Vandaag vindt in Rotterdam Ahoy GLORY 62 plaats. In samenwerking met Veronica houdt Vechtsportinfo (RTL), ...

MMA al olympische sport

Column: sommige vechters liegen over hun debuut in een andere vechtsport

Iedereen kent de aankondigingen wel, Jan X maakt zijn MMA-debuut tegen Karel X. Maar wat ...

De horrorverhalen over blessures tijdens de reeks ‘Rocky’ films

Yo! Rocky Balboa is deze week terug voor een nieuwe ronde waarbij Creed II in ...